[]

Araba anahtarı

Merhaba,

Arkadaşımın aracının yedek anahtarı kayıp. Büyük ihtimalle aracın içinde. Ama naptıysak bulamıyoruz.

Şimdi sorum bir parça salakça ama bu anahtarı aracın içerisinde bulmak mümkün mü ? Yani fiziksel olarak direkt görmeden atıyorum bluetooth yardımıyla vb.

Mesela kumandanın uzaktan aracı açma özelliği var ya. Bunun tersini düşünsek mesela.

 
mümkün değil.


  • orpheus  (27.12.17 20:50:16) 
yok mümkün değil ama koltuk kenarlarına, paspas altlarına, torpidoyu açınca arkada kalan boşluklara falan tekrar bakın derim.


  • himmet dayi  (27.12.17 21:24:16) 
Marka model nedir aracın?


  • 1adam  (27.12.17 21:42:17) 
X3 BMW


  • EasyTiger  (28.12.17 07:57:58) 
Koltuk raylarının kenarından altına doğru sıkıştıysa gözle ve elle bulmak çok zordur. Oralara ince bir şeyler sokup yoklayın, arabanın içinde anahtarı bulamamak ne demek ya hu?


  • John Bloor  (28.12.17 10:06:53) 
Genelde aracı yıkatırken bulunur içine düşen kayıp şeyler. Güvenilir bir yerde iç yıkama yaptırsın, yıkayacak kişiye de söylesin.


  • aslinda sana ne  (04.01.18 18:15:44) 
i.pinimg.com

Buraya baktın mı? :)
  • chicha  (04.01.18 18:28:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.