[]

Evcil Hayvanla Bir Yerlere Gitmek

Merhabalar tekrar,

Bir süredir küçük ırk bir köpek sahiplenmek istediğimi söylemiştim, barınaktan bir Chihuahua cinsi bir köpek sahiplendim, dişi, 6 yaşında, oldukça sosyal, 1.8 kg ağırlığında çok tatlı bir kız, tek sorunu biraz kıskanç, ailesi de o sebeple bırakmış zaten. Bir yerlere giderken sürekli benim yanımda oluyor, şu an Caddebostan'da oturuyorum. Buradaki mekanların pek çoğu sorun çıkartmıyor. Ancak iki gün önce alışveriş yapmak için AVM dolaşmak istedim, ana kucağı şeklinde bir çantası var, o çantayla gidiyoruz her yere, bu arada evde bırakamıyor olmamın sebebi de yaşadığı travmalardan dolayı evde yalnız kalınca ağlıyor olması.

Zorlu Center ve Akmerkez sorun çıkartmadı hatta oldukça kibar ve hayvanseverdi hem güvenlik görevlileri hem de mağazalardaki çalışanlar ancak İstinye Park ve Cevahir AVM çok saçma sapan tepkilerle çantasında bile olsa içeri alamayacağını söyledi. Bu AVM'ler neye göre içeri alıp alamayacaklarına karar veriyorlar ve içerideki mağazaların bir çoğunda (Benetton, H&M vs.) artık köpek elbisesi koleksiyonu varken insanların köpekleriyle içeriye girememeleri garip değil mi?

Diğer taraftan aynı şey yine marketler için de geçerli, tüm marketlerde evcil hayvan reyonu var ancak minicik bir köpekle içeri giremiyorum, dışarıdaysam önce eve gelip, köpeğimi eve bırakıp sonra da markete gitmem gerekiyor. İçerisinde evcil hayvan reyonu olan bir mağazanın kedi-köpeği içeri almaması çok saçma değil mi?

Bunun dışında ise evcil hayvan dostu bir çok yer var tabi, Starbucks, bodrum mantı, dardenia, kırıntı, Cook shop, happy moons, şimdiye kadar aklıma gelen ve içeride herhangi bir sorun yaşamadan oturabildiğim yerler sizin de aklınıza gelen yerler var mı? Yine AVM'lerde de giden ve sorun yaşamayanlar yazarsa sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler.

 
Evcil hayvanla her yere gidilebilen avrupa'da da kopeklerin supermarketlere girmesi yasak. Supermarket konusunda suc bulmuyorum kesinlikle. Normal bi uygulama.

Avmye girememek garip ve sacma ama. Sokak gibi bisey yani o.
  • kuehles blondes  (27.12.17 20:29:07) 
Çok haklısınız. Bizim burda da caramel kafe var rahatça kızımızla gidiyoruz. Ama nadit tabi.


  • brad pitt  (27.12.17 20:34:35) 
Avm'nin kapısındaki güvenliğe : "merhaba, evcil hayvanla gezebilmem için bir şart var mı ?" diye sorarsanız belki size şunu yaptığınız sürece sorun yok derler.

Restoran ve market zor.
  • EasyTiger  (27.12.17 20:46:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.