[]

Seyahat planı yapmak bana eski heyacanı vermiyor

34 ülke gördüm.Son 4 yıldır her sene 1 ay 2 ay yurtdışını gezerek tadını çıkardım.Yaşım 28 e geldi .Şimdi kafamda japonya kore yada afrika capetown yada amerikaya gitme planları yapıyorum. Hep yalnız gezdim ama yol boyunca farklı arkadaşlarım oldu .

Bu yıl yapacağım plan eski heyacanını vermiyor.
Artık daha farklı şeyler yapıp heyacan kazanabilirim diyorum.Sizce bunun nedeni nedir ?

 
fazla mi zengin ve/veya işsizsiniz (kiskanclik ihtiva eder)


  • her giriste sifresini unutan adam  (27.12.17 01:42:48) 
Biraz calisip tatili ozleyebilirsiniz. Bir seyler ariyorsunuz ama onu 34 ulkede bulamamissiniz. Bir durup dusunun. Nedir aradiginiz?


  • ykyt  (27.12.17 07:11:48) 
34 ulkenin her yerini degil de en merak ettiginiz ve size gore gorulesi yerlerine gitmissinizdir. Bence baska yerlere de sans verin, buyuk sehrin kucuk komsusuna da ugrayin bir dahaki gezinkzde. “Yok, ben boyle iyiyim” diyorsaniz bulunmaktan en hosnut oldugunuz sehirleri listeleyin ve o sehirlerde yerel insanlar gibi birer hafta gecirmeyi deneyin. Mukemmel bir his olacak :)


  • lamira  (27.12.17 07:21:36) 
Eski heyecanı vermiyorsa boş yere gitmiş olmak için bir yerlere gitme bence. Sevdiğin yerlere bu sefer yanına sevdiğin birilerini alarak gezi planı yapabilirsin. Ya da gezmek dışında keyif alabileceğin başka şeyler deneyebilirsin; dil öğrenmek, spor, vb...


  • hottamale  (27.12.17 07:53:43) 
34 ülke gezmedim. Türküm Türkiyeyi bile dosdoru gezemedim. Fransaya 10 kere gittim Sadece Parisi bitirdim. Marsilya, Lyon, Bordo, Nice gezemedim. Normandiyanın birazını gezdim yaşım 32. 34 ülke gezemem. ne param yeter. yalnız gezmek sıkıcı avrupadan sora amerikada dat vermez.


  • mikahakkinen  (27.12.17 09:15:16) 
We Need to Talk About Kevin isimli şahane romanın anlatıcısı bir gezi rehberi yazarı. Sürekli seyahat ediyor. Bir noktada “kültür farklı, ama neticede bir kültür var. Mutfağı farklı, ama neticede bir mutfak var. Bir yerden sonra ‘al işte burda da ağaç’ vs” gibi baktığını anlatıyor. Seyahat her zaman çılgınca eğlendiren ve hayatınızın anlamı olmak zorunda olan bir şey değil. Bir süre ara verin. Kendinizi seyahat ile anlamlandırmak zorunda değilsiniz.


  • sopiro  (27.12.17 09:40:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.