[]

neden narcos izlenmeli?

sizce bu dizi neden güzel?
dizideki konuşmlar mı, olaylar mı yoksa görüntüler mi güzel?
yani bu dizi neden izlenmeli sizce?
not:narcosun ilk bölümünü izlemiştim ama pek bişey hatırlamıyorum. ayrıca açılış müziği çok gizel.

 
müzikleri güzel.
her ne kadar %100 gerçekleri anlatmasa da geçmişi gerçek karakterler üzerinden anlatması güzel.

mesela hatırla sevgili'yi de bundan dolayı izliyordum ben, geçmiş bir olayı anlattıktan sonra o günkü gazete manşetlerini filan veriyordu, o olayı sanki az önce yaşamış gibi hissettiriyordu.
  • ocanal  (26.12.17 23:52:44 ~ 23:52:51) 
Ben muzigi , anlatım biçimini çok begendim .


  • dunyatuhaf  (26.12.17 23:56:10) 
Gerçeklerle süslenmiş kurguları seviyorum.

People v O.J. Simpson
Narcos

Bu iki diziyi de beğendim. Olaylar zaten medyatik, tanıdık, bilindik. Bir de araya bir iki gerçek görüntü koyduklarında beni direkt tavlıyorlar.

Bu arada mafyadan, mafyacılıktan, uyuşturucu muhabbetinden tiksinen bir adamım. Suçlu övme fantazilerim de yok. Escobar'dan da hazzetmem.
  • g man  (26.12.17 23:58:37) 
Müzikler güzel sahiden ya;
www.youtube.com

adamın(escobar) adını yaptıklarını falan arkadaş sohbetlerinde, internette hep duyardım. İster istemez merak ediyorsun. bu merakı harika oyunculuk eşliğinde gidermek benim hoşuma gitti. özellikle karakterler cuk oturmuş ve harika oynamışlar.
  • eazy  (27.12.17 00:05:44) 
Breaking Bad hayatımda izlediğim en iyi ikinci dizi, çok severim. Bu yüzden Narcos izlerken ister istemez kıyaslama yapacağım için ve Breaking Bad Barcelona ise Narcos Lazio'dur gibi fanatikçe yargılarda bulunacağım için hiç izleme gereği duymadım. Better Caul:u bile izleyemedim Breaking Bad etkisi sayesinde.

Eğer Breaking Bad izlemediyseniz Narcos'u boşverip efsanedir başyapıta başlamanızı öneririm. İzlediyseniz bir şey diyemem. Fazla ön yargılıyım belki ileride Narcos'a ben de başlayabilirim ama ne diziydi be Breaking Bad!

youtu.be
  • siyah giyen adam  (27.12.17 00:07:10) 
Bence müzikleri güzel. İzlemedim ama dinliyorum.


  • [GODDARD]  (27.12.17 00:11:45) 
Dönem dizisi olması. Hikayenin işleniş biçimi çok güzel. Oyunculuklar da çok iyi. Müzikleri de gayet iyi. Daha ne olsun.


  • cok iyi yol  (27.12.17 00:15:19) 
İyi bir dizi olmasının yanı sıra bir devletin nasıl çürüyebileceğine de emsal teşkil ediyor bence. Olmaz dediğimiz ne varsa olmuş. Üstelik ülkemizle paralellikleri de fark etmek mümkün. Bir de bu açıdan izlenmeli.


  • Ufuk  (27.12.17 01:31:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.