[]

günes gözlügü camı yaptırmak

begendigim bir günes gözlügü var. camlarını degistirmek istiyorum ama iyi bir sey olsun istiyorum. her gözlükcü yapar mı, camın kalitesinden nasil emin olacagiz, yaptırdıgınız memnun kaldiginiz bir yer var mı-istanbul izmir ankarada bir yer olabilir- yaklasık olarak kaca mal olur?




 
ben normal bir yerde rayban'a yaptırdım dükkandan dükkana çok fark ediyor aynı gözlüğe biri 1000 diğeri 400 diyor.
ayrıca cam kalitesi de çok fark ediyor ona iyi karar vermen gerekli.
ben rayban+numaralı camlar 450'e yaptırdım camın daha üst kalitesi yokmuş öyle dedi gözlükçü pazarlık falanda var tabi.
memnunum baya her güneş açtığında onlarla geziyorum
  • dedim dedim de kime dedim  (26.12.17 22:25:15 ~ 22:25:54) 
Ben normal optik gözlüğümü gunes gozlugune cevirmistim, cama da numarasiz 160 lira verdim,benim çerçevem biraz farkliydi, cami da ona uygun secmistik, cok da guzel oldu, cam icin kartela gibi bir sey vardi, koyulugunu ve rengini secebiliyorsunuz, opmar a yaptırmıştım ben cok da memnun kaldim, muhtemelen cercevenizi gosterdiginizde size yardimci olurlar, cami da kaliteli istediğinizi söylediğinizde secenekleri soylerler.


  • a perfect lie  (26.12.17 22:34:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.