[]

İnce Prezervatif Riskli Mi?

Bildiğiniz üzere bazı prezervatifler hissiyatı arttırması için daha ünce oluyor.
Bunlar daha risklidir diyebilir miyiz yırtılma açısından? Yoksa kalın olanla ince olan arasında dayanıklılık bakımından fark yok mu?



 
model ister ince ister kalın olsun, sadece sevişerek prezervatif yırtmak imkansız gibi bir şey diye biliyorum.


  • cay koy geliyorum  (26.12.17 20:26:34) 
iyi bir marka alın, sıradan bi marka yırtılmıştı bir kere


  • facebook  (26.12.17 20:28:17) 
iyi marka diye okey aliyorduk, o da yirtildi. o yuzden ucuz marka aliyoruz, şey diye bi marka, henuz bir kaza yok.


  • pide  (26.12.17 20:33:04) 
Hepsi yirtiliyor


  • Traveller  (26.12.17 21:10:41) 
ince prezervatif riskli değil. tarihi geçmiş-eskimiş, güneş ışığına maruz kalmış olanları risklidir. arkadaş almış, yırtılıp yarı yolda bırakmış.

güvenli;
i.sozcu.com.tr

güvenli değil
www.pufnoktalari.net
  • MtKrt  (26.12.17 21:11:04 ~ 21:11:43) 
aslında ince olduğu için değil kuruluktan yırtılıyor. kuruma ve buruşma olmuyorsa kolay kolay yırtılmaz.


  • orpheus  (26.12.17 21:34:29) 
Bir de sanırım prezervatiflerin yırtılmasına en çok sebep veren şey, ambalajı açarken ya da takarken dişin, tırnağın yüzünden zedelenmesi. Balonu patlatan minicik bir iğne deliğidir, bu yönden bak. Yoksa o prezervatiflerin defalarca elektronik ortamda, moleküler düzeyde kontrolü yapılıyor.


  • yirmisantim  (26.12.17 21:36:00) 
yırtılmaması için ıslaklık da önemli. ön sevişme kesin çözüm. yok uğraşamam diyosan kayganlaştırıcı da işe yarar. bi de incelikten ziyade dandik markaların yırtılması daha olası sanki. a101'den paraşüt almıştım bi kere. bi tek o yırtıldı. sonra kutusunu çöpe attım.


  • spirit crusher  (26.12.17 21:58:43) 
durex iyi markadır. diğerleri pişmanlıktır.


  • facebook  (27.12.17 01:44:06) 
Su ana kadar 2 kez prezervatif yirtilmasi basima geldi, hepsi de durex idi. Artik durex tercih ettirmiyorum:/


  • kuehles blondes  (27.12.17 02:28:24) 
Prezervatif kolay kolay yırtılmaz, en son 15 sene önce kadar ergenliğimde yırtmıştım.

Neden yırtılır?

1. Cüzdanda taşırsanız
2. Torpidoda taşırsanız
3. Açarken tırnak/diş takarsanız
4. Aşırı kuru bırakırsanız

1,2,3 için ne yapacağınız belli, dikkat edeceksiniz.

4 için ise yapacaklarınız gelirsek, kondomlar zaten kendinden yağlı ve kaygandır. Yine de işlem esnasında kurursa yabilecekleriniz; Kayganlaştırıcı kullanmak, tükürük kullanmak, işin yarısında kondomu değiştirmek.

Zaten sıkıntı 4. madde de ise daha önemli sorunlar vardır, prezarvatifi bile kurutacak kadar ıslanmayan kadında problem vardır. Bir jinekoloğa görünüp muayene olmalı ve gerekirse bunun için ilaçlar kullanılmalı, çünkü henüz doğurganlığı bitmemiş kadında vajina kuruluğu normal değil.

Hem kadına da yazık değil mi? Taş mı bu? kuru kuru sürterek elektrik mi üreteceksiniz?

Tabi ben olayı sadece hetero bir ilişki için cevapladım.
  • John Bloor  (27.12.17 09:12:01 ~ 09:12:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.