[]

süt varken kahve kremasının esprisi nedir?

coffee mate falan süt tozu değil mi? mis gibi sütümüzü koysak kahveye mesela daha uygun değil mi?




 
filtre kahve yapmak varken granül kahve içmenin esprisi neyse bununki de o.


  • Bruce  (26.12.17 13:28:49) 
dolapta sürekli süt bulunmuyor. coffee mate daha uzun ömürlü saklama imkanı sağlıyor. benim için sebebi budur.


  • belkider  (26.12.17 13:34:23) 
Kahve kreması vs. süt

Yurtdışında bunu toz olarak değil krema olarak da satın alabilirsiniz. Daha yoğundur.
  • SiyamkedisiZorro  (26.12.17 13:40:21) 
Ben de toz değil ama krema versiyonunu seviyorum. Artık turkiye'de de var, minik minik kutucuklarda tek kullanımlık oluyorlar. Hem kahvenin tadını bozmuyor hem de güzel bir yumuşaklık veriyor. Süt yerine bunları tercih ettiğim oluyor.

Bu arada kremalar süt tozu gibi katkı maddesi dolu değil. Yine koruyucu vs vardır tabii ama farklı bir şey oluyor krema dediğimiz şey. Siz süt tozundan bahsediyorsunuz sanırım.
  • fraise  (26.12.17 13:43:18 ~ 13:44:51) 
sütü saklamak zor ve maliyetli. çabuk bozuluyor.


  • cedex  (26.12.17 13:44:21) 
cafee mate süt tpzu degil bu arada, yumuşatıcı


  • her giriste sifresini unutan adam  (26.12.17 13:50:33) 
Sütün ısındığında ortaya çıkardığı kaymağı brnim gibi içi almayanlar olabilir, süt ve yoğurt kaymağını yiyemiyorum mesela. Benim için ideal.


  • yaren  (26.12.17 14:03:22) 
Kaymak midemi bulandırıyor


  • gozu acik sevisen yahudi  (26.12.17 14:57:54) 
çünkü dünya kahve konusunda her gün daha fazla bilinçleniyor ve bunun gibi firmaların pazarları giderek daralıyor. çareyi de bizim gibi bi boktan anlamayan ülkelere itelemekte buluyorlar. o nedenle hayvan gibi reklam basıyorlar.


  • sos fistik olsun mu  (26.12.17 15:26:41) 
  • Angelismeee  (26.12.17 15:43:38) 
Coffee Mate daha uzun süre saklanabiliyor, saklama alanı daha küçük gibi nedenler var bir de sıcak kahveye soğuk süt koyunca direk ısısını düşürüyor. Bu yüzden coffee mate daha mantıklı ama bence en güzel Hochwald Kahve Beyazlatıcısı satılıyor Migros ve Macrocenter'da coffee mate'den daha çok yakışıyor kahveye.
online.macrocenter.com.tr

  • gunslingerroland  (26.12.17 18:09:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.