[]

Vatan bilgisayar telefon degisimi

dün hediye olarak aldığım beyaz iphone 7 nin, aldığım kişinin siyah isteği üzerine , bugün renk değişimi talebi için tekrar geldiğim yerdir.

ürünü degistirmediler, sadece aynı gün içinde değişim oluyormuş.

degistirmeme sebep ise ürünün açılmış olmasiymis, halbuki ürünü aldığımda çalışıyor mu kontrol edelim diyip ürünü açan kendileriydi.

Degistirmeme hakları mıdır, kanunda nasıl geçiyor

24 saat geçmemiş ürünü almamalari enteresan eğer kanunda lehime olan bir durum varsa öğrenmek istiyorum

 
mağazadan görülerek alınan üründe bi ayıp yoksa değişim/iade hakkınız yok maalesef. 24 saat olayı şirketin kendi politikasıdır muhtemelen.

yapılacak bişey yok şu aşamada.
  • elorelia  (26.12.17 11:34:51) 
Yok yahu ne simkarti , aldım telefonu , telefon çalışıyor mu bakalım dediler , jelatini açıldı bakıldı ok denildi, ilgili kişi rengi görünce siyah oldun dedi o kadar ellemedik bile sabahta soluğu vatanda aldım.


  • kleider  (26.12.17 12:06:23) 
ayıplı bir ürün olmadığı sürece yüz yüze satışta değişim hakkı diye bir şey yoktur. uzaktan satışta oluyor genelde öyle şeyler. Firmalar da internet mağazaları ile rekabet edebilmek için müşterilerine böyle imkanlar tanıyabiliyorlar, demek ki vatan kısıtlı tutmuş.
uğraşmayın, iphone 7'yi hediye aldığınız kişi rengine çok da takılmamaya baksın.

  • gochebe  (26.12.17 13:01:08) 
Bence şimdi siyah istemeyen sonra hiç istemez. Satmaya çalışın. Takas makas deneyin. Faturası ortada. Az daha ucuza verirsiniz.


  • supergirl  (26.12.17 21:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.