[]

Bağışıklık güçlendirme/vitamin

Bu vitamini alıyorum ve bu kış hiç hasta olmadım, acayip enerjiğim, bağışıklık sistemim aşırı güçlendi dediğiniz bi vitamin, ek gıda bir şey var mı? Asıl amacım uçuk virüsüm olduğu için bağışıklık sistemimi güçlendirmek ve çıkmasını engellemek aslında.




 
kefir demeye geldim


  • imnotsureabout  (26.12.17 02:24:24) 
propolis.


  • brakgn  (26.12.17 03:20:23) 
Düzenli uyku, spor, para ile satılan şeyler pazarlama taktiği. Omega3 ve imuneks Q10 iyidir.


  • Fritz-X  (26.12.17 08:51:44) 
hiç hasta olmadım diyemem ama d vitamini ve çinkonun bağışıklık güçlendirdiğini duymuştum.


  • iwillsee  (26.12.17 08:56:46) 
d vitamini.


  • caletti  (26.12.17 09:16:24) 
3 yıldır hiç nezle,grip gibi hastalıklara yakalanmadım. Düzenli spor ve iyi beslenme ve özellikle kaliteli uykunun yanı sıra bahsettiğin şekilde takviye anlamında D Vitamini, Omega3, ev yapımı ya da kaliteli turşunun falan yararını görmüşümdür diye düşünüyorum. Kefiri nadiren tüketiyorum ama çalışmalarla özellikle bağırsak florasını güçlendirme-zenginleştirme anlamında yararı olduğu açık. Son olarak ev yapımı ilikli kemik suyu da tavsiye ederim.

Multivitaminlere genel olarak karşıyım ama 3-4 aydır ZMA kullanıyorum, rahat uyanmamda biraz etkili olduğunu söyleyebilirim.
  • candanag  (26.12.17 11:28:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.