[]

enpara otomatik ödeme talimatı

nasıl veriliyor? talimatlarıma girdiğim faturaların hiçbiri otomatik ödenmiyor. ne yapmam lazım otomatik kesmesi için?




 
hocam karşı taraftan verseniz o talimatı? atıyorum superonline'dan


  • binder dandet  (25.12.17 21:17:37) 
Faturanın kesildiği gün değil, faturanın son ödeme tarihinde ödeniyor bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama.


  • mr sherlock  (25.12.17 21:18:58) 
mr sherlock, hocam direk elektriği kesmeye gelmişler bugün. ödeyecek sanıyodum sistem otomatik. kesen adamı durdurdum gözünün önünde ödedim mobilden.

karşı tarafsa bankadan veriliyo o talimat dedi.
  • oddyseus  (25.12.17 21:23:54 ~ 21:24:10) 
@oddyseus ilginç olmuş. çağrı merkezini arayıp sorsaydınız keşke. bir de daha önce gelen faturaları kontrol ettiniz mi? Fatura üzerinde otomatik ödeme talimatı verildiyse bankanın adı yazar.


  • mr sherlock  (25.12.17 21:32:55) 
hocam vadesiz hesapta yeterli para yoksa ödemez. böle bişi olmuş olabilir mi? ben de kullandım zamanında enpara'yı. ödüyodu kendi diye hatırlıyorum.


  • spirit crusher  (25.12.17 21:39:07) 
otomatik ödeme talimatı ile anında fatura ödeme farklı iki işlem. kesmeye geldiler dediniz diye açıklamak istedim, yanlış da anlamış olabilirim.

anlık olarak fatura ödemek istiyorsan, otomatik talimat vermeyeceksin. enpara kullanmadım sistemini bilmiyorum. ama anlık ödeme illaki vardır. sen ödemeler bölümünden, var olan mevcut günü gelmiş ya da geçmiş bir fatura ödeyeceksin. (eğer kurum günü geçmiş ödemeyi bu şekilde kabul ediyorsa tabii)

otomatik ödeme talimatı ise, adı üstünde bir talimat. gelecek tarihli (henüz son ödeme günü gelmeyen) faturalar içindir. ve bu faturlar da (eğer otomatik talimat oluşturulmuşsa) son ödeme gününde sistem tarafından ödenir.
  • mahone  (25.12.17 21:51:19 ~ 21:55:02) 
spirit crusher, hocam adamın önünde mobilden ödedim diyorum yani evet vardı hesapta para :)


  • oddyseus  (26.12.17 01:54:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.