[]

kiralık ikame araçla tek taraflı maddi hasarlı kaza yaptım

cumartesi gecesi AXA sigortanın tamirde olan aracım yerine verdiği fiat egea araçla ambulansa yol vermeye calısırken kaldırım kenarındaki siyah demir babalara arabanın yanını boylu boyunca surttum.

Arabayı az ilerde uygun bi yere cekip polisi aradım polis de bu ufak hasarlı kaza ben buna tutanak tutamam dedı gitti.

Simdi araç kiralama firması ile konuştum bi şekil tutanak ayarlayın yoksa size fatura ediyoruz diyor.

Poliste tutmam diyor. ne yapacağım ben şimdi? bu kiralık araçların zaten kaskosu yok mu? neden tutanak yok diye ben oduyorum ki?

Madem ben ödüyorsam kendi ustama götürüp yaptırsam olur mu?

 
tutanağı kendiniz de doldurabilirsiniz. illa polisi tutanak tutması şart dediler mi?


  • elorelia  (25.12.17 11:01:10) 
sigortacinizi arayin yol gosterir


  • cedex  (25.12.17 11:03:49) 
tek taraflı olunca polis tutmalı dediler.. poliste yaa kardeşim küçük hasar bu ben buna tutmam diyor.


  • zenc  (25.12.17 11:04:06) 
Tanıdığınız birinin arabasının yanına sıfır park edip tutanağı kendiniz tutun.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (25.12.17 11:05:36) 
sigortacım yol göstermiyor. poliste kaza tutanagındakı yazıyı okuttu hangı durumlarda polis cagrılmalıyı.. seninki bunların hıc bırıne gırmıyor dıyor.


  • zenc  (25.12.17 11:21:20) 
Kendi kendine tutanak tutacaksin onun adi da beyan. Trafikte plakasıni alamadigim bir araç tarafından sıkıştırildigim icin şuraya buraya surttum diye. Yine sen sigortaci tanıdığıni ara sor


  • xdenizx  (25.12.17 11:59:21) 
Aynisi basimiza geldi, arac ikame degil benimdi sadece. Polis tutanak tutabiliyor. Ugrasmak istememisler sadece. Sigorta sirketi tutanak tutturursaniz bu kaza ile ilgili daha sonra cikabecek sorunlari daha rahat cozeriz demisti (aracin altini vurmustum) Polis de bence beyanla yaptirirsiniz ama sigorta sirketiniz istiyorsa tutanak tutayim dedi ve tuttu. kisacasi baska bir trafik ekibi bulursaniz ve durumu anlatirsaniz tutanak tutarlar.


  • wildkiller  (25.12.17 12:31:16) 
polisler üşenmiş gelmeye +1

bizim otoparkta misafir gelen bir filo aracı direğe sürtmüştü. araç hiç kımıldatmadı. polis de kibar kibar arabaya baktı. tutanağı doldurdu. gittiler. bu konuda polisi de takdir ettim. davranışı kibar gözüküyordu.
  • rain when i die  (25.12.17 12:50:54) 
Ambulans çağıracaktınız. En azından kafamı çarptım diye. Polise de kaza yaptım ambulans geliyor diye çağıracaktınız. Ambulans girince gelmek zorundalar. Yaralamalı kazaya sokacaktınız.


  • kompisko  (25.12.17 12:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.