[]

1 aylık yavru köpek ne yer?

Merhaba;

Dün akşam site içine bir yavru köpek girmiş , henüz 1 aylık falan sanırım açlıktan ağlıyordu. Evde makarna vardı ondan verdim, biraz da su verdim, sabah baktım hala site içinde apartmandan her çıkanın peşinden koşuyor.

Henüz daha çok küçük olduğu için ve daha önce hiç köpek beslemediğim, için danışmak istedim, şu an en kolay ve aynı zamanda besleyici ne yiyebilir? Mama markası tavsiyeniz varsa o da olur.

Teşekkürler şimdiden.

 
Selamlar,

Mutlaka bir veterinere götürün, eğer gerçekten 1 aylıksa anne sütünden çok erken ayrıldığı için ölüm riski ile karşı karşıya olabilir. Biraz yoğun bir bakıma ihtiyacı olacaktır diye düşünüyorum. veterinerden gelecek bilgilere göre mama işine bakabilirsiniz.
  • teyzesidefterdarolanfaytonladamdadolasir  (25.12.17 09:47:59) 
YAVRU KÖpek mamaları var migrosta filan pet shop yoksa civarda.


  • n62  (25.12.17 09:53:13) 
Yavru kopek mamasi olur. Yavru kopek mamasini 4de3u su olacak sekilde sut ile islayabilirsiniz. Yogurt peynir verebilirsiniz. Emin degilim veterinere sorun ama yas kedi mamasina bayilirlar. Yavru icin sikinti olabilir onu bilmiyorum. Cunku eriskine de cok onermiyorlar. Boyle iste. Ama vallahi olum riski cok yuksek. Annesi ya da bakacak biri yoksa zor isi.


  • allah yazdiysa bozsun  (25.12.17 16:55:48) 
Henüz süt emiyor olması lazım, o sebepten dolayı biberon ve yavru köpekler için süt tozları var veterinerden onları edinmeniz lazım. Bununla birlikte 15-30 ve 45. günlerde iç dış parazitlerinin yapılması lazım, ihmal etmeyin.


  • soufigay  (27.12.17 20:28:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.