[]

Lensimi çıkaramıyorum

Uzun süredir kullanıyorum ilk kez başıma geldi. Sağ gözümdekini çıkaramıyorum. Saatlerdir uğraşıyorum, gözüm kıpkırmızı oldu ama çıkmıyor. Napayım?




 
Göz yaşı damlası damlat gözlerine kurumuş hepten demekki. çıkar panik yapma


  • stiletto heel  (25.12.17 01:57:09) 
Düşmüş olabilir mi? Bende bir kez oldu öyle. Meğer gözü çıkaracakmışım


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (25.12.17 02:01:01) 
Bende düşmüş olabileceğini düşünüyorum artık. Ama sanki gözümdeymiş gibi de hissediyorum, belki çok oynadığım içindir.


  • denef  (25.12.17 02:02:57) 
Yukarı kaçabiliyor. Gözünü kapatıp hafif hafif göz kapağını ov. Gözünü açınca aşağı yukarı bakarak hareket ettir. Yoksa düşmüştür.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (25.12.17 02:09:45) 
eğer günlük lensse elini yıkayıp iyice kurula öyle çıkarmaya çalış, bazen benimkiler elim ıslaksa çıkmıyor da.


  • pasp  (25.12.17 02:16:36) 
Yakından bakınca Göremiyorum arkadaşım görsem zaten burada sormazdım. Çok uğraştığım için yanma ve batma var şuan o yüzden orada mı değil mi çözemedim. Yöntemi veya fikri olan var mı diye yazdım. Senin böyle bir sorun yaşamıyor olman şuan mevzubahis değil aslında, yanıtın için teşekkür ediyorum.


  • denef  (25.12.17 02:23:03) 
@kibritsuyu

Ben de gözümden düşse anlıyorum numaram ileri derece ama numarası düşükse düşünce anlayamayabilir.

Ayrıca zaten tahriş etmiş gözünü. Aynada açıp bakamayabilir. Bazı lensler Gözde bile gözükmeyebiliyor. Ayrıca lens pekala yukarı kaçabiliyor çok defa yaşadım. Gereksiz bir çıkış olmuş.

Bence böcekler sizin sinirinizi yıpratmış.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (25.12.17 02:31:39) 
Eğer çıkaramıyorsanız bence acile gidin.
Yakın arkadaşım 45 dk. gözünden çıkaramamıştı(2 senedir günlük kullanıyordu)
Acile gitti ve çıkardılar. Akabinde gittiği göz doktoru gözünde bir enfeksiyon belirdiğini ve daha geç gelse gözünü kaybedebileceğini söyledi. O sebeple bence basite indirgenebilecek bir durum değil.
  • kodadiirem  (25.12.17 13:23:48) 
Arkaya kacmis olabilir. Elinle gözkapaginin üzerinde arkadan öne süpürür gibi masaj yap. Belki gelir. Bir de gözünü asagi yukari, saga sola haraket ettir, sonra yine kontrol et aynadan.


  • chitosan  (25.12.17 15:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.