[]

düşünmeden konuşmak

ya bazen böyle neşeli bi ortam varken şımarıp salak saçma konuşuyorum gibi hissediyorum, sonra pişman oluyorum. yani mesela iş arkadaşlarıyla gülüp eğleniyorken, sanki onlar çok yakınımmış ve yaptığım geyiği anlayacaklarmış gibi espriler yapıyorum ya da bişiler söylüyorum. halbuki onlar iş arkadaşım, ne kadar yakın olabilirler ki. sonra içim içimi yiyor falan. söylerken normal gibi geliyor ama.

hafiften bi sosyal anksiyetem de var. normalde iletişim konusunda sıkıntılı sayılırım, en azından girişken ve rahat bi insan değilim. biri bana adım atmadan rahat iletişim kuramıyorum, yüz bulunca da şımarıyorum :) belki kafaya takılcak şeyler de değildir ortamda söylediklerim ama bilemedim. böyle yani kafalar karışık.

sizde de oluyor mu, çözümü var mı bu işin?

 
ortamın agır abisi olmayı bileceksin. ben de senin gibiyim. herkes susunca canım sıkılıyor ''ya ensest ve murat basoglu olayı hakkında ne düşünüyorsun tarafların rızası varsa olabilir mi ? '' sırf bir de tartışma şiddetlensin diye mantıksız tarafı tutuyorum ''bence open relationship kotu değil abi''


  • charlotte blanc  (25.12.17 01:17:04 ~ 01:17:36) 
Her ortamda olur böyle bi tip. Gereksiz bi samimiyet, komik olmayan zorlama espriler.. bence biraz daha az konuşarak en azından önünü alabilirsiniz..


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (25.12.17 01:17:54) 
Herkeste oluyor bu. Genel yanılgı şu: çevremizdeki insanlar bizi çok düşünüyor sanıyoruz. Aslında o kadar da düşünmüyorlar, herkes unutuyor.

Yani sen "off çok fena pot kırdım dün akşam" diyerek hayıflanıyorsun ama arkadaşların aslında o anı hatırlamıyor bile.

Kendi söz ve hareketlerimizi en çok kendimiz abartıyoruz.
  • amortisman  (25.12.17 01:19:10) 
@amortisman haklılık payın var ama sanki çok akılda kalmasa da senin hakkındaki genel kanıyı etkileyen şeyler gibi geliyor bana.


  • sedat peker in yegeni  (25.12.17 01:22:36) 
kesinlikle genel kanıyı etkiliyor. insanların aklında ' gevşek, düzeysiz, bosbogaz vs ' olarak kalıyorsun.

bende de var bu. ertesi gün kendi kendimi yiyorum. az konusmaya çalısınca da çok keyifsiz oluyorum. umarım güzel öneriler gelir.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.12.17 01:31:33) 
"hafiften bi sosyal anksiyetem de var. normalde iletişim konusunda sıkıntılı sayılırım, en azından girişken ve rahat bi insan değilim."

Daha ne istiyorsun? Rahat bırak kendini ya. İyi bir şey yaptığın. Kimse üstüne senin kadar düşünmeyecek emin ol.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (25.12.17 02:32:10) 
fazla konuşan ve gülenin heybeti azalır, önemsenmezmiş

ne zaman konuşmak istersen aklına bu lafı getir zaten kelimeleri seçerken bile dikkat edeceksin eğer aklına bu laf gelirse
  • regardless of what they say  (25.12.17 03:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.