[]

Evcil Hayvan Butiği Açmak İyi Bir Fikir mi?

Merhaba;

Japonya'ya yaptığımız iş seyahatinde gördüm ki inanılmaz güzel pet butikleri var, benzerleri yine Amerika'da da var. Türkiye'de köpek-kedi kıyafeti satan yerlere baktığımda kendi köpeğim için bir şeyler almak istediğimde çocuk elbisesi gibi kıyafetler montlar var yalnızca ama konu şık olmaya gelince tamamen sınıfta kalmış durumda bütün pet shoplar, instagram'daki pet butikler.

Öğrenmek istediğim şey ise şu; Çin'den getirerek ya da kendi modellerimizi oluşturarak kaliteli ve şık kedi-köpek aksesuarları (elbise, tasma, ayakkabı gibi) satan bir dükkan açmak ya da internetten bunun pazarlamasını yapmak, İstanbul Suadiye'de ve 50-60 bin TL'lik bir yatırımla mantıklı bir iş midir? Fikirleriniz neler?

 
İyi bir sosyal medya pazarlaması ile dükkansız denenebilir. Talebe göre elit tabakanın takıldığı yerlerde dükkan açılabilir.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (24.12.17 21:25:13) 
Pet sektörünün tam da göbeğinde bulunan biri olarak diyebilirim ki Bu şekilde girişimler var aslında, ancak neden bir yenisi daha açılmasın.


  • kedimbitmis  (24.12.17 21:58:14) 
kedimbitmis Moshiqa diye bir marka var benim de bildiğim bir tek, daha haute couture çalışan, ancak özel mesajla ulaşırsanız danışmak istediğim bir şeyler var.


  • soufigay  (24.12.17 22:06:05) 
fiziksel bir dükkandan önce online yapmayı ben de tavsiye ediyorum.
yatırım ilk etapta cepte kalsın, instagram'da hayvan konusunda aktif influencer'lar ile çalışın. tanınmanıza çok katkıları olacaktır. instagram'dan başlayın. websitesinden satın. shopify vs ile.

  • leper messiah  (24.12.17 22:12:05) 
İtalyada'da çok türüyor bu piyasa, suadiye gibi bi semtte alıcı çıkabilir diye düşünüyorum, ancak türkiye'de efektik instagram kullanımı şart, bunu alacak kitle kesinlikle instagram'dan görüp almak ister diye düşünüyorum türkiye'de.

Bunu dedim, ayrıca 4 ayaklı dostlar için gurme veya taze mama da çoğalıyor avrupa'da. Belki türkiyede'de benzer bir girişim denenebilir. Evime yakın bir dükkan 1 yıldır açık ve ne zaman geçsem dostuna mama alan bir müşteri görüyorum. Böyle insanların beynini yıkarsanız; siz nereden geldiği belirsiz kuru mama yemiyorsunuz, hayvanınız neden yesin veya işte sağlıklı taze yesinler anne eli değmiş gibi vsvs güzel bir pazarlamayla tutar belki. Tamamen pazarlama ve sosyal medya gücü ile alakalı türkiye'de
  • mirafiori  (25.12.17 00:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.