[]

neden iki kedi karşılıklı bağırırcasına miyavlar?

merhabalar. sorum sadece merakımdan. internette biraz araştırma yaptım ancak tatmin edici bir cevap bulamadım. yabancı kaynaklar da sürekli kediler sadece insanlara miyavlar diyor ancak bizim burdaki kediler her gece birbirlerine meydan okurcasına miyavlıyor. eminim siz de tanık olmuşsunuzdur buna. camı açıp bakıyorum beni görünce susuyorlar, kapatınca yine bağrışma devam ediyor. hatta her zaman mama verdiğimde iştahla yiyen bu kediler o karşılıklı miyavlamalar olduğunda mamayı bile umursamıyorlar. nedendir acaba? ilk akla gelen kavga veya çiftleşmede farklı davranışları oluyor genelde, peki bu ne için? sonuç da yok yani, sadece bağıra bağıra miyavlıyorlar dakikalarca, ertesi gün yine beraberler. zaten bunu yapanlar erkek-erkek, erkek-dişi, veya dişi-dişi olabiliyor yani cinsiyet farketmiyor. bir fikri olan veya bir kaynak bulan var mı bununla ilgili? şimdiden teşekkürler!




 
Bilmiyorum ama ben onlari hep mintika anlasmazlugina yoruyorum. Bu copluk ikimize dar tekir der gibi bagiriyorlar da.


  • allah yazdiysa bozsun  (24.12.17 05:06:55) 
ben bunu zamanında sormuştum, ama güzel memleketimizin ruh emici yanıtları her yerde:
"kedi işte amk napacağdı böğürecek"
"Kaç örneğe şahit oldun da bunun normal olmayan sıklıkta olduğuna karar verdin? :D"

www.eksiduyuru.com
  • güneyli çocuk  (24.12.17 05:53:17) 
Erkek kediler onlar genelde. Sidik yarıştırıyorlar :) kızgınlık döneminde genelde bir dişi kedi için birbirlerine meydan okurlar.


  • mutlusismankedi2015  (24.12.17 15:01:33) 
-sen benim kim olduğumu biliyo musun lan?

-kimsin lan sen

-indir o elini

-indirmezsem nolur lan?
  • vhs kaseti  (24.12.17 15:39:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.