[]

Her şeye yorum yapan insanlar

Sizin de etrafınızda var mı böyle insanlar? Özellikle dış görünüş hakkında sürekli yorum yapan insanlar var etrafımda? Her giydiğime, taktığıma vs. Sadece kötü ya da olumsuz yorumdan bahsetmiyorum. Ama mutlaka bir yorum yapılıyor. Montumdan ojeme kadar. Ben biraz uyuz oluyorum. Çünkü giydiğim bir şey hakkında imalı bir yorum yapıldığında hevesim kaçıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?


 
Turkiye'de muhabbet ya futbol ya kadin ya da dedikodu. Sen de bir kadin oldugun icin bir objesin. O ortamdan uzaklas ama is ise zor oluyor biliyorum.


  • Traveller  (23.12.17 22:40:20) 
Ne ben yaparım ne de çevremde bu tarz yorum yapan insanları barındırırım. Herkes istediği gibi giyinir. Açıkçası işi gücü olmayan boş insanlar bu tarz şeylerle muhabbet ediyor gibi geliyor bana. Arkadaş çevreni gözden geçirmende yarar var bence.


  • mr sherlock  (23.12.17 22:52:56) 
iş yerinde oluyor. tahminimce size de genelde iş yerinde oluyordur çalışıyorsanız.


  • dedimmidemedimmi  (23.12.17 23:11:06) 
Aynen iş yerinden bahsediyorum. Arkadaş ortamımda yok o kadar. İş ortamında yaptığım alışverişe de sürekli laf ediyorlar mesela "yine ne aldın?" falan diye.


  • proculianus  (23.12.17 23:15:36) 
cevrenin egitim seviyesi yukseldikce azaliyor bu tur konusmalar. daha donanimli kisilerle calismaya basladiginizda farkedersiniz... makyajsizsan "hasta misin?" degismiyor ama... kayitsiz kalin, cevap vermeyin. konusacak baska sey bulamiyorlardir.


  • e haliyle  (23.12.17 23:35:26) 
hiç sevmiyorum ben de. başkalarının ne giyip taktığına bile bakmıyorum. ben de süzülmekten hoşlanmıyorum. çünkü kadın arkadaşların çoğu albenili bir şey giydiyseniz o gün bunu kıskançlıkla yapıyor ve o samimiyetsizliğe alınıyorum.. ya da gerçekten kıyas için yapıyor yine gıcık oluyorum. çünkü her gün süzüyor bu tipler.. bazısı gerçekten dikkarinizi çektiğinde hoş iltifat ediyor. ya da tam tersi de olabiliyor. genel olarak ben yorumy yapmıyorum, yapılmasını da sevmiyorum. dediğin gibi hevesim kaçıyor.


  • blacksky  (24.12.17 00:46:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.