[]

mantık evliliğinde evlenmemiş olarak boşanmış biriyle evlenir miydiniz?

Özellikle hanımlara soruyorum. Gerçekçi düşünerek mantık evliliğinde çocuğu olmayan boşanmış bir erkeği mi yoksa evlenmemiş birini mi tercih ederdiniz? cevabınız boşanmış erkeğe Hayır ise sebebi nedir?




 
Mantık evliliğinde tek kriterin bu olması çok saçma. Yeterli veri yok.


  • rahip janick  (23.12.17 22:47:52) 
Her halükarda evlenmemiş erkeği tercih ederim.


  • i m cool with that  (23.12.17 22:57:54) 
evlenmemiş erkek +1


  • rayde  (23.12.17 22:58:40) 
Arasındaki bağlantıyı kuramadım. Mantık evliliği ise zaten boşamış olup olmamasının ne önemi var ki.


  • mr sherlock  (23.12.17 23:00:27) 
Mantık evliliğinde de aşk evliliğinde de erkeği evlenilesi kılan şey daha önce evlilik geçirmiş veya geçirmemiş olması değil bana göre. Evlilik geçirmiş olanın da geçirmemiş olanın da kendine göre artıları da eksileri de var. Önemli olan benim insan tanırken kullandığım mihenkler ve karşıdakinin dürüstlüğü, değerlerin ortaklığı, sevgi ve saygının kalitesi. Boşanmış veya evlenmemiş olmak bence hiç de öncelikli bir kıstas değil ve olmamalı da.


  • yaren  (23.12.17 23:06:45 ~ 23:08:28) 
ya, evliligi sonlanmis erkeklere karsi hafif bir onyargim var maalesef. cunku kadinlar hakikaten aci cekmediklerinde kolay gitmiyor.


  • e haliyle  (23.12.17 23:32:02) 
mantık evliliği yapan bir kadın için ilk kriter, erkeğin kadının beklentilerini karşılayacak maddi gücünün olması, diğer kriter de erkeğin manipüle edilmeye yatkın olmasıdır.

dolayısıyla evlenmemiş (tecrübesiz) erkek ikinci kritere daha uygun gözüktüğünden tercih sebebidir. ha maddi gücü çok üst düzeyse, o zaman önceden 5 kez boşanmış olması bile bir önem arzetmeyebilir.
  • otonomo  (23.12.17 23:46:39 ~ 23:49:23) 
İki adet aynı özellikleri taşıyan ve aynı derecede mutlu eden erkekten hiç evlenmemiş olanını tercih ederim.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (24.12.17 01:04:45) 
bir şey tercih etmem, kişisine göre değişir. sonuçta insanlar birlikte uzun yıllar yaşayıp resmiyette hiç evlenmemiş de görünüyorlar. evlenip boşanmış ya da uzun birliktelik yaşamış bir kadının/erkeğin duygusal ağırlığı ve önyargısız/sıfır duydurum ile yeni ilişkiye yaklaşacağını düşünmem.


  • pinkpeony  (24.12.17 15:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.