[]

Halka küpe

Bir küpe sorusu da benden gelsin. Halka küpeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Takıyor musunuz? Hangi boyutta, ne şekil olanları takıyorsunuz? Cinsiyet belirtirseniz sevinirim.




 
Bir dönem bir sol bir sağ kulağımda olmak üzere iki tane yüzük genişliğinde ince halka takıyordum. Bence en güzeli halka.

Erkek.
  • rahip janick  (23.12.17 18:22:40) 
ara sıra takıyorum. takarsam ince gümüş şekilsiz sade olanlardan takıyorum 2 kulağıma birer tane olarak. erkek.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.12.17 18:31:01 ~ 18:34:08) 
kıkırdak ve kulağın üçüncü üst deliğinde ince, küçük halka küpe var. hiç çıkarmıyorum.


  • elorelia  (23.12.17 18:35:24) 
yakışana çok yakışıyor. severim ben.

26e
  • rain when i die  (23.12.17 19:07:00) 
5 kuruştan 1 liraya kadar farklı boyutlarda gold renginde olanından takıyorum, gümüş hiç sevmiyorum. Küpeyi genelde yalnız takarım, diğer delikleri boşuna açmışım. Büyük olanlardan takmıyorum ama bazen başkasında hoş bulabiliyorum.
Kadınım.

  • pike  (23.12.17 19:54:14) 
2 yıl öncesine kadar takıyordum. Şimdi takamıyorum maalesef :/

hizliresim.com
  • lana del rey  (23.12.17 20:09:07) 
en guzeli. turkiye'de cok secenek yok ama... renk ve bitis ve hatta ebatlar konusunda.

ufak, zarif, altin ya da celik, bitisi cig olmayan kupeler bence herkese yakisiyor.
  • e haliyle  (23.12.17 20:21:14) 
6 senedir kulağım delik, halka küpeden başka küpe takmadım. solda bir tane eşlik ediyor bana.

erkek.
  • ravenclaw  (23.12.17 21:38:47) 
Hiç takmadım ama kocaman olanlar hanımlarda güzel durabiliyor. Küçük 4lü 5li olanlar ise ben çok sevişiyorum ambiyansı veriyor.


  • shenergy  (03.03.18 01:42:18) 
seviyorum. siyah renk, kalın ve küçük.

7 aydır küpe takıyorum. küpe taktığım için ithamlar ya da manalı/manasız bakışlar, nasıl bir ülkede/ortamda yaşadığımı kafama vura vura gösteriyor ve bu beni daha da biliyor (bilemek).

vida şeklinde olan iki küpem var. biri siyah, diğeri beyaz. ikisini de seviyorum, siyah halka küpemle birlikte.

sallanan çıpalı ve sallanan yapraklı küpelerim de var ve daha birkaç tane. ama yakışmadığını söylüyorlar onların.

siyah, kalın halka küpe daha klasik. beyaz gümüş ve gümüş olmayan, yine beyaz bir küpem daha var. ama siyah kadar karizmatik değiller. siyah rengi sadece küpede değil, giyimde de çok seviyorum. siya başlıbaşına harikulade bir renk. kimileri öyle bir renk olmadığını söylese de.
  • runagain  (03.03.18 04:39:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.