[]

Altcoin olarak ne alayım?

Monero ve ethereum'a 5000 tl atıp 3 ay unutasım var başka önerisi olan var mı?

Altcoin olarak takip ettiğiniz kişi/platformları yazabilir misiniz?


 
Verge,Ripple.


  • ırene adler  (23.12.17 17:29:34) 
bitcoin cash ve iota


  • zaxurani  (23.12.17 17:41:17) 
Tron carnado digibyte


  • England  (23.12.17 17:54:18) 
Aslında sana tavsiye vermemem lazım ama mahkeme sonrası para lazım olacak sana

Nxt bts ada omg trx icx al yeter. Eth ve monero en fazla 3 kat kazandırır.
  • shenergy  (23.12.17 18:08:28) 
millet çok katlama ihtimali var diye market cap'i düşük altcoinlere giriyor ama aylar önde ben aynısını yapıp paramı erittim. (btc olarak kalsaydı 6 katıydı, ha dolar olarak aynı kalmıştı)

mesela şu an verge, digibyte uçuyor. Haziranda ben 500'lerden digibyte almıştım, 2000'e çıkmıştı hodl dediler diye tutuyordum. Daha birkaç hafta önceye kadar 100 satoshilerdeydi bugün McAffee açıklama yaptı diye yükseldi.

O dönemde monero alsaydım daha karlı olurdu. Ben büyük para birimi diye girmiyordum ama kasımda "sikerler, küçük birimlerin allah belasını versin" dedim, her btc yükselişi ve altcoinlerin çakılışında monero, ether gibi büyük düzgün paraları dipten topluyorum. İlk toparlayan bunlar oluyor. (küçük bir bütçeyi daytrade yani günlük iniş çıkışlarda bişeyler yakalamaya ayırabilirsin yine)

Bak mesela geçen 0,016dan monero aldım, 0,30'a değdi 0,25'lerde şimdi. (ilk aldığımda monero 120 dolardı, şimdi 400lere çıktı)

ether düşünce 0,026'ya kadar düştü ben 0,035lerden alabildim, şimdi 0,045.

Monero ve ether alman kesinlikle mantıklı ama ath yani en üst noktalarından alma. Bitcoin azıcık hareketlense altlar dibi boyluyor, işte o zaman elinde btc olan ve millet kaçarken altcoin alan uzun vadede kazanıyor.

aklında bulunsun istedim. klasik not: ytd. :D

not: ben dolar olarak değil satoshi bazından bakıyorum. Çünkü dolar olarak bakarsak, 6000 satoshiden aldığım powr bir ara 3000'lere düştü, ama bitcoin deli gibi arttığı için o bile (yarılandığı halde) dolar olarak aynı gibiydi.

edit: bir de aklıma geldi, ben 2018'de NEO'ya güveniyorum. Çin'in ethereum'u olma yolunda, eğer her şey düzgün giderse. Bir göz at oku, aklına yatarsa alırsın. Eğer wallet'ında ya da Bİnance gibi bir exchange'de tutarsan GAS da veriyor.(faiz gibi düşün, aslıdan transaction fee'lerin minerlara değil cüzdanı olanlara dağıtılması gibi. Neyse.)
  • rodriguez2  (23.12.17 18:09:39 ~ 18:22:11) 
ripple ve iota. yatırım tavsiye değildir.


  • cemallamec  (23.12.17 20:07:14 ~ 20:09:48) 
Ltc diyorum. bence hala olması gerek değerin çok altında.


  • portakal  (23.12.17 21:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.