[]

Turkcell Faturası

Ey Romalılar geçen hafta 0532 hat aldım ve Hoş Geldin kampanyası ile her yöne 600dk halinde ayda 50tl sabit ücrete eyvallah dedim.
Ama 3 gün önce borç sorguladığımda 2 - 3 birşey derken, dün baktığımda 95 küsür bir rakam çıkardı!
Müşteri hizmetleri ile uzun uzun tartıştık ve 95 - 50 sabit ücret = 45milyon şeklinde AÇIKÇA havadan gelen bir fark ortaya çıktı!!!!

Benzerini yaşayanlar varsa nasıl çözdüklerini duymak isterim.

 
merhaba,
benzer şekillerde ben de kandırıldım ve kandırılmış çoooook arkadaşım var. hepimiz BİR sonuca vardık ve bunu konuştuğumuz kişiye ilettik, onay aldık.
bu gibi hediye kampanyalarında durum şudur;
evet hediye verdikleri doğru fakat hemen başladığını düşünmek yanlış. çünkü bu gibi bedava dakikalar, smsler siz o kampanyaya ok dedikten sonraki ay başlıyor. ama siz hemen başladığını düşünerek, doğal olarak konuşmayacağınız varsa bile konuşuyorsunuz...
yani kandırıldığımız doğru ama hediyeler gerçek!
  • waroom  (09.02.10 08:58:49) 
Yani bu ay değil ama önümüzdeki aydan itibaren ayda 50tlye her yöne 600 dk bedava takılacağım öyle mi?


  • jesterdvine  (09.02.10 09:07:50) 
Benim de anladığım ve sevgili yetkili kişinin anlattığı bu şekilde.. ama istersen direk kendin arayıp bir de sen sesini yükseltebilirsin.


  • waroom  (09.02.10 09:21:22) 
Peki müşteri hizmetlerindeki robot kızlar ve oğlanlar yerine daha iyi bilgi alabileceğim bir numara / mercii var mıdır?


  • jesterdvine  (09.02.10 09:47:55) 
işte o da senin ne yazık ki sesinin ne kadar gür olduğuna göre değişiyor.sen bağırdıkça onlar seni bir üst kişiye bağlıyorlar. düşün ben bu sonuçlara varana kadar kaç kişiyle görüştüm. (iyi bir şey yaptığımı düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın aksine bu halimizden ne yazık ki utanıyorum)


  • waroom  (09.02.10 09:55:18) 
Haha sen 50 tl ödedim herkesle bedava konuştum bitti gitti diye düşünüyorduysan zaten baştan yanlış yapmışsın dostum :)
O hataya ben de düştüm. Faturamın 150'den aşağı geldiğini bilmem. Çünkü bu 50 TL sadece 600 dk her yöne konuşma bedeli. Bunun smsi var, mmsi var, 600 dk aşarsan aşım ücreti var, var da var.
Aylık olarak fatura detayını incele. Kaç mesaj atmışsın, hangi operatörle kaç dk konuşmuşsun. Ona göre kendine bir paket seç. Sms çok atıyorsan sms paketi mutlaka al.
  • felina  (09.02.10 10:14:35) 
ben geçen ay 20tl'lik konuşup 80 liralık vergi ödemeyi başardım. böyle ölücü bir şirket:)


  • atmosphere  (09.02.10 13:22:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.