[]

Türk Telekom - İkinci hat ve ADSL

Selam a dostlar,

evde halihazırda bir telefon hattı var. yalnız bu mevcut hattın sahibiyle iletişime geçmem mümkün değil. ne vekalet ne bizzat başvurusu söz konusu değil. ve ben bu evime adsl bağlatmak istiyorum.

Varsayım: bildiğim kadarıyla mevcut olan hat üzerine adsl almak için hat sahibinin vekaleti veya bizzat başvurusu gerekiyor.

Soru: ben bu evime adsl bağlantısı yapmak için hali hazırda bir hat olmasına rağmen kendi adıma ikinci bir hat çekebilir miyim ? (sonra bu hat üzerine adsl çektiririm.)

Soru 2: bahsettiğim durumda alternatif yol var mıdır?


Cevaplayan arkadaş olursa çok makbule geçecek. Teşekkür ederim.

 
1- Evet ama bu sana ayda (hesaplı hat için söylüyorum) 10 liraya yakın masraf getirir. Ayrıca 30 lira filan da hat bağlatma ücreti vardı yanlış hatırlamıyorsam.

2- Alternatif olarak kablonet, quicknet filan düşünülebilir. 3g'ler hâlâ çok pahalı, ttnet wifi Allah'a emanet.
  • ataturkiye  (09.02.10 08:33:59) 
bizim evdeki hat da bizim adımıza değildi, hatta söz konusu hattun sahibi 3 yıl önce ölmüştü, telekoma derdimizi anlatamadık, gittik biri adsl aldık, hem hat sahibinin kim olduğuna bakmıyorlar hem de, müşteri hizmetleri telekomdan daha iyi çalışıyor.
(geçen sene bu zamanlar yapmıştım böyle bir şeyi, ama hala aynıdır muhtemelen)

  • de jure  (09.02.10 09:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.