[]

çiçeklerim susuz kalmasın

merhaba,

bir süre şehir dışında olacağım için, evde çiçeklerim solmasın istiyorum, bir süre onları idare edebilecek kadar suyu nasıl sağlayabilirim.

teşekkürler.

 
Ben şöyle yaptım bir keresinde. Ortasından kestiğim bir pet şişeyi iğne ile deldim sonra pamuk koydum baya. Sonra yine daha küçük bir pet şişeyi veya pet pardağı şişenin içine koydum. Tabi ikinci şişe de iğne ile delindi. Sonra içine biraz su koyup saksıya koydum. 1 hafta idare edebilir bu sistem.


  • mezarkabul  (23.12.17 00:05:52) 
Saksinin ebadina bagli olarak, yarim ya da 1 litrelik siselere suyu doldurun ve siseleri ters cevirip,saksinin dibine gomun. Bitki ihtiyaci kadarini icer.


  • rn  (23.12.17 00:07:45) 
  • dilemma of subscribtionability  (23.12.17 05:06:25) 
Dilemma'nun bahsettiği ürün iyiymiş :) AliExpress den baktım 4 liraya dört tanesi. İki lira da kargo. Kesinlikle alınabilir:) şimdiye yetişmez ama ilerde lazım olur yine.


  • mezarkabul  (23.12.17 11:07:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.