[]

türk vatandaşlarına iltica hakkı hk.

bu doğru mu?

twitter.com


 
Doğru.

irb-cisr.gc.ca
  • hakmut  (22.12.17 23:54:08) 
bağlantıya baktım ama şartlar nedir? bu çok büyük bir olay değil mi?


  • karlmarx  (22.12.17 23:54:54) 
kanada büyükelçiliğine ya da başkonsolosluğuna filan başvurmak yeterli sanırım.


  • ombutosman  (22.12.17 23:58:02) 
kanada yaşamak için güzel bir yer değil yalnız. vancouver belki biraz da diğer kısımlar için allah kolaylık versin gitmek isteyene.


  • antikadimag  (23.12.17 00:00:54) 
"The RPD only decides refugee claims that are made in Canada. If you are outside of Canada, the RPD does not decide your claim. Please see Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) for more information on refugee protection outside Canada.

Potential claimants in Canada must first speak to a CBSA officer at an official port of entry upon arrival, or to an officer from IRCC or CBSA at an inland office. The officer then decides whether the claim is eligible. If eligible, it is then sent to the RPD to start the claim for refugee protection process."


kanada'da yapabiliyorsun. ya da gittiğinde ülkeye girişte. uygunsan prosedür başlıyormuş.
  • pinkpeony  (23.12.17 00:04:16) 
1-Açık tenli erkekseniz kanada sizi almaz

2-Muhtemelen kadın, çocuk, trans, alevi, vs. olmanız ve ayrımcılığa uğradığınızı kabul ettirmeniz lazım iltica etmek için.
  • idexo  (23.12.17 00:11:06) 
Bilmiyorum ama bir ülkede iltica etmek istiyorsanız isterseniz güncel yönetmeliğini okuyabilirsiniz. En güvenilir kaynak o olur bence.


  • mojiziku  (23.12.17 00:15:32) 
SS alamıyorum, o yüzden REZ. ayrıca twitter linki açılmıyor.


  • rtmsix  (23.12.17 04:14:00) 
Türkiye'de yaşayıp Kanada'yı beğenmemek de ne bileyim... En yaşanılası yeri de Montreal değil ayrıca.

www.macleans.ca
  • i was made for you  (23.12.17 05:24:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.