[]

Fansız laptopa ne olur?

==>Beyin bedavaymış canlar, duydum ve çok mutlu oldum.:**** Gelelim konumuza, emektar bi laptopum var, iş görüyo saolsun ama fan sesi beni gıcık ediyor. Fandan gelen ses normal fan sesi , takır tukurluk bi durum yok.

===>> Eğer bu fanı çıkarırsam laptopa ne olur? Bi macbook air'a dönüşür mü???:D


 
fanla dizayn edilmiş bir laptop fansız kalırsa kendini soğutamaz, işlemci zarar görmeden bilgisayar kendini kapatmazsa aşırı ısınıp bazı kartları bozabilir, sıcaktan dolayı hasar oluşur

modeline göre uygun fan bul bir yerden değiştir. zor değil.
  • idexo  (22.12.17 23:11:12 ~ 23:11:34) 
Hazır başlamışken klavyeyi de sök belki dokunmatik olur.
Fansız olmaz asla olmaz. :)

  • 1adam  (22.12.17 23:15:16) 
islemci belli bir sicakliga ulasirsa aniden kendini kapatir bilgisayar korumak icin.


  • qazwsx  (22.12.17 23:28:10) 
fan ile dizayn edilmiş laptopun fanını sökmek yanlış fakat şu sıcaklığa gelirse pc'yi kapat, uyar gibi programlar ile sıcaklığı kontrol altına alabiliyorsanız bir deneyin, oyun oynamadığınız sürece sıcaklık çok artmaz.


  • gezegen olan pluton  (22.12.17 23:46:46) 
Sekizinci kez Fransız diye okuyorum başlığı


  • taktikmaktikyokbambambam  (23.12.17 03:51:33) 
ben dokuzuncu kez okudum


  • regardless of what they say  (23.12.17 04:07:33) 
Ciddi sorulduğuna inanamadım ama fansız olmaz. fransız hiç olmaz :)
Benim laptop ın fanı sıkıntılı, ısındıkça donuyor. Sonunda bir yerleri yanacak diye bekliyorum.

  • aslinda sana ne  (04.01.18 18:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.