[]

Ders Çalışamama

Finaller geldi...*bells ringing*

Vefakat ben okuyamıyorum.... okurken ıcıme bir huzursuzluk geliyor, anında bırakmak istiyorum. ve bırakıyorum da..

Son bir haftadır böyle. Konular ılgımı cekmıyor evet, sırf not icin..

Rahatlamayı deniyorum nefes alıs verisi yapıyorum ama yine o huzursuzluk corekleniyor icime. Sanki okurken anlamak ıcın ekstra bi kas var beynimde o çalısıyor.

Havayla da ılgısı olabılır mı dıye dusunmedim degil.

Ne önerirsiniz?




not: doktor dideral vermıstı, bir sure kullandım ondan olabilir mi?

 
okulunu bitirmen zorunda degilsin, okul bitince hayat bir an da degismeye baslamiyor, o diploma seni farkli bir insan yapmayacak, dusuncelerini degistir.


  • purple rain  (22.12.17 20:46:03) 
Bunu çok fazla insan yaşıyor. Dideralle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Okulunu bitirmek zorundasın ayrıca. Çünkü eğitiminin en somut örneği bu. Mükemmel olmak zorunda değilsin olduğu yere kadar götür. Konularını sevdiğin dersler illaki vardır ve olacaktır. Her dersi sevmek ve severek çalışmak zorunda değilsin ama her dersi belli bir yere kadar öğrenip geçmek zorundasın.

Kolay gele.
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (22.12.17 21:00:18) 
Evet, havalar çok iç sıkıcı bu aralar. Adeta küçük Londra olduk:)
Ders çalışamıyorsan, bunun üstüne gidip, iyice içini sıkacağına, biraz ara vermeyi deneyebilirsin. Git bir hava al, sinemaya git, arkadaşlarınla kahve iç, beynini boşalt, sonra ferahlamış bir şekilde yeniden başla. Ne demişler, "don't work hard work smart":)

  • agluna  (22.12.17 21:02:54) 
@binder dandet +1

Aynı sorun bende de var. Pazartesi sınavlar başlıyor. Ve ben daha kitabın sayfasını açamadım bir türlü. İçimden ders çalışmak gelmiyor. Ama ders çalışamadığım için de çok huzursuzum.:(
  • Barbaros59  (22.12.17 21:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.