[]

[Sadece Erkekler] Babanızla konuşurken kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Sadece erkek kullanıcılar cevaplasın lütfen;

Aslında anlatamadım tam; başkasıyla konuşuyor gibi mi konuşuyorsunuz, yoksa daha rahat mı yoksa daha rahat olmayan tersi kelime aklıma gelmedi.


2. soru topluluğun geneli için biraz daha sert; Babanızla konuşurken onu yanınızda-arkanızda mı hissediyorsunuz yoksa karşınızda mı ?

 
1. Hayır, hiç o seviye olmadı. Daha doğrusu babam hep o seviyeyi korudu/koruyor. "Baba, n'aber?" gibi bir cümle dahi babama göre yavşakça bir konuşma tarzı. En önemsediği şey saygı. Şakalar dahi saygı çerçevesinde yapılıyor yeri geldiğinde.

2. Babamla çoğu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz, dolayısıyla da fikir olarak hep karşı karşıyayız. Genelde haklılık payı bırakmaz bana, benimsediğim şeylerde daima eksik olduğumu düşünür. Ama desteğini de hep vermeye çalışmıştır. Bunu da kimi zaman aleni, kimi zaman arka planda yapar ki hayata karşı hep dik durabileyim.


Olumsuz gibi konuştum sanki ama bunlar, babamı çok sevme sebeplerim aynı zamanda. Gerçek öğretmenimi o olarak görüyorum çoğu şeyde.
  • m e b  (22.12.17 20:08:34) 
1. her konuda rahat konuşuyorum aramızda bir otorite farkı yok

2. Arkamda veya karşımda hissetmiyorum nötr
  • goodz  (22.12.17 20:20:06) 
duymak istediği şeyleri söylersem eli omzumda, istemediği şeyleri konuşursam eli boğazımda olacak gibi hissediyorum.


  • fyodor fyodorovic  (22.12.17 20:21:53 ~ 20:22:02) 
normal bi insan ile konustugunda ne hissediyorsam aynisini yapiyorum.


  • purple rain  (22.12.17 20:25:49) 
Epey mesafeliyiz. Öyle laubali, arkadaşça hitaplar, şakalar filan kesinlikle söz konusu değil.
Bazı konularda hemfikiriz, bazı konularda taban tabana zıt düşúncelere sahibiz fakat sırf babam olduğu için kendisini arkamda/yanımda ya da karşımda hissetmiyorum.

  • battal gemalmaz  (22.12.17 20:29:20) 
1. Genelde daha rahat ancak bazen daha "mesafeli" konuştuğumuz da oluyor.
2. Yanımda hissediyorum.

  • simderun  (22.12.17 20:44:05) 
1. sanırsın general. öyle konuşuyorum. yoo, konuşmuyorum. mümkün olduğunda konuşmuyorum. konuşası mı kalır insanın ya?! oturup adam akıllı iki kelime edemeyeceksen sıçayım zaten yapacağın babalığa.

2. karşısında. çünkü her an saçma sapan bi laf edecek, iki dakika yumuşamaya gelmiyor ediyor da zaten. karşısında olmadan insan muamelesi görülmüyor maalesef.
  • mehmed resad  (22.12.17 20:52:25) 
1. Biraz resmi ve mesafeli
2. Yanımda

  • p133mmx  (22.12.17 20:55:44) 
Hayatta en mesafeli durduğum adam sanırım babam. Fikirlerimiz tamamen farklı, ortak noktada olduğumuz tek bir konu dahi yok maalesef. Konuşurken de aynı işyeri olduğu için genelde patron çalışan şeklinde geçiyor, onun harici pek muhattap olmayız.


  • gozu acik sevisen yahudi  (22.12.17 21:37:13) 
yok artık, siz konuşuyor musunuz? biz konuşmuyoruz genelde. iletişime geçildiği zaman mesaj, mail, gelen giden maili birbirimize atma falan böyle geçiyor. çok nadir bir kaç kelime ile ilk insanlar gibi etkileşime giriyoruz.

-aynı evde kalıyoruz
-işe aynı araba
-kendi firmamız beraber çalışıyoruz(!)

:)
  • c1b2k3  (23.12.17 00:00:54) 
artık konuşmuyorum. konuşunca birazdan bir problem çıkacak hissi yaşıyordum, hatta çoğu zaman konuşacak bir şey bile bulamıyordum. kısaca yeni tanıştığım insanla konuşur gibi.
ikinci soruya cevap karşımda/nötr arası (idi)

  • rakicandir  (23.12.17 00:13:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.