[]

Evde İnternet/TTNET

Selam,

Superonline sözleşmemiz bitti. TTNET'e geçmeyi düşünüyoruz ama bayağı kampanya var. Sabit hattımız yok, zaten onsuz kullanabileceğimiz bi' internet istiyoruz. Hem ev hem cep interneti şeklinde kullanabileceğim ortak bir kampanya varsa o da olabilir.

Kullanan veya tavsiyede bulunabilecek kimse var mı?

Teşekkürler.

Edit: Sözlükte ttnet'e dair olumlu tek yorum görmedim. Geçmemeli miyim?

 
mağarada mı yaşıyorsun :) ttnete geçmemelisin elbette, en dandik internet sağlayıcı o. ben de zamanında ttnet kullanırdım. bağlantı sık sık kopuyordu. bi de çok pahalıydı. sonra ttnetten çıkana kadar anam ağladı, 2 ay uğraştırdılar çıkmayayım diye.

şimdi uydunet kullanıyorum, inanılmaz memnunum. türknet için de bu aralar iyi diyorlar.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (22.12.17 19:12:49) 
@istanbul kanatlarimin altinda Öyle de denebilir, hiç ilgilenmek zorunda kalmamıştım bu konularla :D

Zamanında biz de ttnet kullanıyorduk, ordaki sözleşmemiz bitti sonra superonline'a geçtik ama internet konusunda ttnet'te çok sıkıntı yaşadığımızı söyleyemem. Ayrılırken baş ağrıtmışlardı sadece.


Uydunet ve türknet hakkında bilgim az, yeni yeni duydum hatta. Güvenilir midir?
  • l arrache coeur  (22.12.17 19:42:24) 
Bir haftadır falan ttnet’ten Turk.net’e geçtim. hattı adsl’den Vdsl’e geçirirken haftasonuna denk geldiği için iki gün internetsiz kaldık. Bir de akşamları hız 5-8 Mbps arası değişiyor. Onun dışında 33 mbps.

İyi fena değil. Önceden telefon + internet için Türk Telekom a 120 lira veriyorduk. 3-4 gün 14 mbps, ayın geri kalanı 5 bile görmezdi. Şimdi 60 liraya aldığımız şu hizmet ondan iyidir. Numara değişmeden 1000dk konuşmalı telefon hattı da ekstra güzelliği.
  • catch the arrow  (23.12.17 02:42:00) 
@catch the arrow Telefon dediğiniz sabit hat mı? Ben sabit hat kullanmak istemiyorum yalnız. Yalın internet deniyormuş ona sanırım. Uydunet ve türknet'te de yalın internet hizmeti yok anladığım kadarıyla.


  • l arrache coeur  (23.12.17 19:09:21) 
@l arrache coeur

uydunet'te sabit hat zorunluluğu yok. benim sabit hattım yok mesela. sadece internetin yanında zorunlu kablo tv kurulumu da yapıyorlar. şöyle söyleyeyim, ben şu anda ayda 46 liraya sınırsız interet + standart uydunet kanalları gibi bir hizmet alıyorum. internet hızım 20 küsür bir şey. akn'yi geçince de 8 mbps'ye düşüyor, o da takılmadan film video vs izlemek için yeterli oluyor.

standart uydunet kanalları da baya güzel. hd nat geo kanalları falan var. tabi "ben hep belgesel izlediğim için" diğer kanalları bilmiyorum :D

türknet'i bilmiyorum ama onda da sabit hattın zorunlu olduğunu sanmıyorum. alırsan ekstra indirimli alabiliyorsun ama sanırım.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (25.12.17 12:49:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.