[]

Cok acil!! Pegasus ucak iptai ve ikinci bilet cok acil

Cok ozur dilerim ilk defa boyle kotu bir post yaptim.

Abu dhabiden sabiha gokcene pegasus ile ucagim var. Gece 4 te kalkmasi gerekiyordu hala kalkmadi. Aksam 6 da da ataturkten polonyaya ucagim var. Ama ilk ucusu sirketim aldi ikincisini ben kendim. Arada 12 saat var diye sorun olmaz demisim. Bu iki ucak bagli degil.

Simdi pegasus ucusu iptal ediyor. Benim ikinci biletim polonyaya nolcak. Napabilirim? Yarim saat sonra pegasus yetkilisi gelecekmis. Haklarim nedir.

Kotu baslik ve icerik icin tekrardan cok ozur dilerim, cok acil oldugu icin yazdim.

Eger modlarda bir saat kadar istte tutarsa sevinirim

 
tazminat+konaklama+en yakin zamana bilet verecekler muhtemelen. orada birlik olup yetkiliyi darlayin. (tabi derdinize derman degil bunlar)

su an ne abu dhabi'den ne de basip gitseniz dubai'den sizi polonya ucusuna yetistirecek ucak yok malesef. emirates var ama yetisemezsiniz bu saatte artik. o yuzden polonya biletini, durumunuzu anlatip erteletmeye ya da iptal etmeye bakin.

olur oyle arada caninizi sikmayin, yapacak bise yok.
  • brkylmz  (22.12.17 10:20:39 ~ 10:21:41) 
polonya bileti pegasus'un ilk ucusunu baglamaz.

abu dhabi ucusu icin haklariniz standart haklar.

polonya bileti pegasus'tansa durumu aciklarsaniz belki bir seyler yaparlar. Degilse iptal etmeye ya da tarih degistirmeye calisin ama ek masraflari pegasus odemeyecektir.
  • cedex  (22.12.17 10:27:50) 
Uçuş bağlantılı olmasa da doğacak tüm masrafları karşılamak zorunda. O yüzden gidin bankoda ciddi ciddi olay çıkarın. Pegasus biraz yüzsüzdür. Sorunu çözene kadar darlamayı kesmeyin.


  • laranja  (22.12.17 10:37:29) 
Polonya bileti pegasustan degil lot


  • harrage  (22.12.17 10:37:52) 
Laranja, iste eger oyleyse daroar sorun degil. Bu benim hakkim mi peki?


  • harrage  (22.12.17 10:38:41) 
Gorevli de gelmiyor zaten.


  • harrage  (22.12.17 10:40:57) 
ne oldu bu olay nasıl çözüldü?


  • c1b2k3  (23.12.17 00:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.