[]

e-sigara naapsak?

Sigarayı bırakmak istiyorum ama yerine bir alternatif bulmadan hayatımda hiç bir şeyi bırakamamak gibi bir huyum var. Biraz da pimpirikliyim eş dosttan bir fırt versene diyesim gelmiyor.
e-sigara nedir?
sigara bırakma arzusu olan birinde sürece destek olur mu?
Starter packler, modlar, atomizerler, coiller havada uçuşuyor. 100den başlayıp 800lere giden setler var, temel fark nedir?
hani 100-200e alıp sonra kesmedi, yine yeni şeyler almalıyım durumu varsa bir kere almak üzere orta/üst seviye ne alınır?
sorular sorular

 
Piyasadaki aromalı e sigaralar nargile gibi, aroması ve dumanı için kullanılıyor daha çok. Sigaranın yerini tutması için ona göre likit alman lazım, bunu göz önünde bulundur kesinlikle. Bunu gözardı ederek alan 2 arkadaşım şimdi hem sigara içiyor hem e sigara.

Gerisini pek bilmiyorum ama 300-400 liralıklar iş görür durumda, joyetech markasını iyi olarak duydum mesela.
  • Bruce  (22.12.17 01:25:27) 
birinden çek bak tadına. ben öyle bıraktım işte sigarayı. tadı falan da güzel zaten olay ağız alışkanlığı o da en çok pc başında boş boş takılırken oluyor hep pc yanında duruyor alet çekip duruyorum güzel bi şey yani al. ama tabii bunu içince canın sigara istemiyor mu öyle bir istiyor ki. hiçbir işe yaramıyor nikotin açısından ama iradeli olacaksın 2 hafta idare edersen tamam gerisini de bu alet hallediyor ağız alışkanlığını kesmek adına.

edit: ha buna da bağımlı oluyor musun oluyorsun. sadece pc başındayken içiyorum ama elim gidiyor yani sürekli. yani o el alışkanlığını kırmak çok zor o yüzden çok da ucuz bi şey alma. çünkü bu sefer alet seni tatmin etmeyince veya bozulup sorun çıkartınca sigaraya dönme riski oluşuyor. şimdi düşündüm de 2 sene olacak neredeyse bu şey hayatımda vay be.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.12.17 01:28:14 ~ 01:30:06) 
Sigara içimi (mtl) için olanlardan alırsanız. Likit de tğtünlü olursa bırakma işi baya kolay oluyor. İyi likit bulmak da önemli. 250 civarı bir cihaz işinizi görecektir. Smok, pico iyidir genelde.


  • Fusha  (22.12.17 01:38:50) 
Gel abi.
Bundan 2,5 yil oncesine kadar kisa kirmizi marlboroyu bildigin yiyordum,gunde su kadar paket demiyeyim ne kadar icebilirsem o kadar iciyordum.butun yontemleri oturup okudum bana en uygun olanin e sigara olduguna karar verdim ve sozlukteki entrylerden birinde bunu sattigini soyleyen bir arkadastan bunu siparis ettim.bana kalem gibi gozuken,iki tanesi bir kutuda satilan markasini hatirlayamadigim bir alet gonderdi.bir kac cesitte likit.
Geldigi gun aleti kurcaladim,likitini doldurdum ve sigara paketimi cope atip nereye kadar gidebilecegimi gormek istedim.bir gun,iki gun derken tam 4 hafta kullandim.alet dandik bir seydi arada likit direk agzina geliyordu falan ,bir sabah kalktim hene likit agzima geldi ve duvara firlattim aleti.dedim hadi sabir ama gordum ki sabirlik bir is kalmamis.bir kac gun ince akila gelmeler oldu,disimi sikip sabrettim ve sigarayi biraktim.
2 yili sakatsiz devirdim.sonra bir kutlamada puro yaktim bir tane.aa dedim olur bu is hem canimda istemiyor,arada bir puro icebilirim.oyle hafta bir,dur gece disari ciktim bir tane daha derken baktim puro iciyorum,o kadar yolu katetmisken geldigim yere bak diyip bir tane smok stick a10 ,yaninada duz tutun aromali biraz likit alip evdeki son puroyu cope attim,cihazla beraber iki coil gelmisti biri yandi,ikincideyim,muhtemelen ikinci coilde yanidiginda bunuda cope atip bu isi bitirecegim.
Cihazi aldigim arkadasim jest olarak yanina bayagi bir likit vermisti,muzlu,balli,capuccinolu falan,bu amerikan bu yunan diyerek onlari geri gonderdim cunku ev pamuk sekeri gibi kokmaya basladi,bana hic uymadi,sekerli tadlari var.
  • duptıs  (22.12.17 02:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.