[]

1050 ti ekran kartı?

merhaba. 1050 ti ekran kartı almaya karar verdim. 3 model arasında kaldım.

1- Gigabyte G1 GAMING Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB 128Bit GDDR5 DX12, fiyat: 879,43
2- MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12, fiyat: 890,43
3- MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING 4GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12, fiyat: 813,20

benchmark testlerine baktığımda ilk iki model karşılaştırmasında aynı ayarlar üzerinden gigabyte 2-3 fps daha üstün. ses ve ısınma olarak da gigabyte önde. garanti anlamında msi 3, gigabyte 2 yıl garanti veriyor. 3. model ekran kartının frekans değerleri diğerlerine göre biraz daha düşük ama çok fark olacağını zannetmiyorum.

benim gönlüm gigabyte'tan yana. 2-3 fps fark için değil de nedense msi yerine gigabyte alasım geliyor. diğer yandan 3. model en ucuzu, çok fazla fark olmayacağından 70-80 lira farka gerek yok diyorum, hem o da 3 yıl garantili. arkadaşıma göre 2. modeli almalıyım; 1. modelden daha fazla garanti süresine sahip olması, frekans değerlerinin 3. modelden daha iyi olması.

70-80 lira için ne gerek var bu kadar kurcalamaya diyebilirsiniz ama kurcalıyorum işte. iyi kötü cevaplarsanız sevinirim.

 
Bu kartı 3 yıl kullanacak mısın zaten, onu da düşün. Böyleyse 3 yıl garantinin de bir anlamı kalmıyor çünkü.

Böyle değilse bile gigabyte derim, sessizlik daha büyük avantaj bence 2-3 fps'den.
  • Bruce  (22.12.17 01:22:33) 
gigabyte in anakartlarda güzel bir şöhreti var. msi ise bence ekran kartlarında daha iyi. ben msi alırdım sanıyorum. gigabyte da iyidir ama iki markanın da üzeceğini düşünmüyorum. ekran kartında asus ve msi tercih ederdim.


  • tukenmez adam  (22.12.17 01:22:59) 
2. olanı al.

edit: eğer gigabyte gerçekten daha sessiz bir kartsa gigabyte'ı al.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.12.17 01:36:27 ~ 01:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.