[]

Bugun yaptigim dalginlik

Esimle bi yerden gelip arabayı parkettim. Sonra isr gectik. Arabayi calisir durumda bırakıp gelmişim. Ne esim ne de ben farketmedik.

Doktora görünsem mi?
Ben boyle bi dalginlik yasamadim daha once. Bazen anahtari kontakta birakip rve gelişmişliğim var ama calisir halde isiklari da acik bırakmak beni korkuttu.

Dun yurtdışından geldim yorgundum sabah cocuklari hastaneye goturdum derken öğlen böyle oldu.

Ne dersiniz basit biseydir degil mi?

 
ben de pencereyi açık bırakmışım gecen gün, arabanın içi yagmur suyuyla dolmuş...

olabilir, normaldir.
  • binder dandet  (21.12.17 19:55:52) 
bahsettiğiniz yorgunluk sonrası normal olabilir. ufak tefek şeylerde de dalgınlıklarınız arttıysa, gözlemleyip bir doktora danışabilirsiniz. gözlem sürecinizde beslenmenizi düzenlemeniz, b12, omega 3 açısından zengin bir diyet uygulamanız faydalı olabilir.


  • haykorsamdunyaya  (21.12.17 20:01:23) 
Kan değerlerine baktır, demir ve demir deposu önemli. B12 çok önemli. Genel bi kan testi yapsınlar kabak gibi çıkar ortaya.


  • yaren  (21.12.17 20:02:14) 
Herşey mümkün, insanlık hali. Devamlıysa sorun olabilir doktora görünebilirsin. Bir defa olan birşeyi bu denli takarsan psikolojini bozarsın.


  • sylr  (21.12.17 20:29:53) 
Tek seferlik bir şeyse dert etme. Eğer bir süredir devam eden bir sorun varsa b12'ye falan bir baktırırsın.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (21.12.17 20:40:59) 
yumurta pisirecektim tavada, yumurtayi kirmak icin ocagin kosesine tiklatip kirdim, yumurtanin icini cope akitip, kabuklari tavaya attim, tavaya attiktan sonra ben ne yapiyorum ya diyebildim kendime :)) bazen insan beyni sacmalayabiliyor, cok sey yapmamak lazim.


  • purple rain  (21.12.17 20:44:44) 
Benimde diş fırcama sıvı sabun sıkmışlığım, hesabı ödemek için çantamdan cüzdanı alıp çantayı bırakıp çıkmışlığım, evde çaycıyı açık unuttum diye bir saatlik yolu dönmüşlüğüm( açık değilmiş) evde uyuyan kuzenimi unutup kapıyı üstüne kilitleyip çıkmışlığım ve şuan aklıma gelmeyen bir sürü abuk sabuk dikkatsizliğim ve unutkanlığım oldu.en son bir gün kuryeye doğum tarihimi gün ay yıl olarak söyleyemedim, tc kimlik diyince yüzüne anlamsızca yaklaşık bir dk baktıktan sonra kimliğimden okuyarak cevap verdim. Sinirimden ağladığımı hatırlıyorum. Sonuç b12 eksikliği, kansızlık falan. Şimdi geçti mi, hayır hala fazla aceleci ve dikkatsizim. Ama bir yolu vardır diye düşünüyorum, inş vardır.


  • denef  (21.12.17 21:00:32) 
Bence biraz dinlenin, olur böyle şeyler yalnız ışıklar açıksa kapı açıldığında uyarı sesi de mi etki etmedi?


  • gezegen olan pluton  (21.12.17 21:07:58) 
Bizim arabada öyle şeyler olmaz abi :)


  • lion de la Turquie  (22.12.17 01:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.