[]

ÖSYM sınav ücretlerini iade etsin kampanyasi

baslatmak istediğim kampanyadir. Mantikli mi sizce? İdare mahkemesi mi bakar bu ise?




oncelikle (bkz: ales sorularının 8 yıl boyunca çalınması) .

devletimiz istihdam edeceği kadrolara yogun talep nedeniyle adil bir sistem amaciyla sinav yoluyla yerlestirme esasini benimsemistir.

adaylarin adil ve esit bir sekilde yarismasi maksadiyla yapilacak sinavlarin icrasini da osym'ye vermistir.

ilgili yillarda goruluyor ki osym, karsiliginda bizden para aldigi esit, adil ve guvenli bir sinav icra etme gorevini yerine getirmemis/getirememistir.

ilgili soruşturmada olayin sadece ales ile sinirli kalmadigindan da suphe edilmistir. bu da demek oluyor ki o yillarda yapilan ales, kpss, kpds, uds vb sinavlarin hepsi saibeli durumdadir.

kopya cekildigi iddia edilen sinavlara giren adaylarin odedigi paranin bir anlami kalmamistir. o nedenle en azindan sahsim adina 2008-2013 yillari arasinda girdigim tum ales (simdilik sadece ales) giris ucretlerini yasal yollar kanaliyla osym'den talep edeceğim. zira osym benden para alırken vadettigi esit, adil, guvenli bir sinav vadini yerine getirmemistir. bizden topladigi paralar sayesinde yaptigi sozde sınavin sonuclari ile fetocu vatan hainlerinin devlet kademelerine sizmasina ortam hazirlamistir. sonucunda bir sey elde edemeyecegimiz, amaci kalmamis bir sinav icin ucret odemek, hatta baskalari bir kadroya yerlessin diye yapilacak bir sinavi finanse etmis olmak insanda enayilik hissi olusturmaktadir. sinavlara girerken potansiyel kopyaci muamelesi gorup derilerimizin altina kadar aranmak da paranla rezil olmanin alasidir.

buradan iade alacagim parayi da ufak meblaglar da olsa egitim kurumlarina bagislayacagim

 
Teoride sonuna kadar haklısın, pratikte borçlu çıkarsın.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (21.12.17 11:00:25 ~ 11:01:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.