[]

Spor salonuna 2 hafta gidemeyeceğim. Ne yapayım?

Üyeliğim bitti ve finaller başladı. 5 Ocak'a kadar salona gitmem münkün değil. Kazançlarımı kaybetmemek için evde neler yapabilirim?




 
Nike Training


  • sopiro  (21.12.17 02:42:55) 
sinav
mekik
bench dips
  • cedex  (21.12.17 08:38:31) 
Bunlardan seçip yapabilirsin:
darebee.com&sortdir=desc&attr.ct10.value=full-body&page=1

Benim bazen evde yaptığım ve sevdiğim hareketler; plank çeşitleri, squat ve lunge çeşitleri, burpee, body hold, push-up, crunch çeşitleri. Son dönem wall walk'ı keşfettim bir de, çok zorlayıcı bir hareket ama yaptıkça alışıyorsun.
  • peggy  (21.12.17 11:22:47) 
Şınav, mekik, barfiks, büyük su şişeleri ile squat vs evde yapılacak çok hareket var.

Fakat uzun süredir ara vermiyorsanız 2 haftalık mola kaslara iyi gelecektir. 3-4 ay çalışma sonrasına bir haftalık mola verilmesi ve sonra farklı programa geçilmesinin faydalarını uzun uzun okumuştum.
  • John Bloor  (21.12.17 11:23:11) 
ip atla


  • jimicik  (21.12.17 11:28:36) 
2 haftada bir şey kaybetmezsin, 2 haftada kas kaybedecek olsak zaten hayatta kalmamız mümkün olmazdı, tabii "Kazanç"tan kastın kastır diye düşündüğüm için bu cevabı veriyorum. Onun dışında, progressive overload görmüş vücut, vücut hareketleriyle yapacağın aktivitelere çok tepki vermez, bunlar bu noktada biraz kondisyon çalışması gibi olur, çok fazla bir pozitif-negatif geridönüş almazsın bu nedenle. Bu 2 haftalık dönemi mobilite-stretching çalışmalarına ayırırsan, eklemlerinin hareket kabiliyetinin artması ve kaslarının esneklik kazanması yönünden daha kazançlı çıkabilirsin.


  • angelus  (21.12.17 11:32:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.