[]

Bir kağıt çeşidi

Selam

Bir kağıt çeşidini sormak istiyorum. Adını hiç bilmiyorum ve nasıl tarif edebileceğimi de bilemiyorum şu anda. Sadece normal çiğ tonda bi bembeyaz değil hafif sıcak tonda bi bembeyaz, ayrıca nırmal A4 gibi pürüzsüz değil pürüzlü ve mat. Bi de kağıttan ziyade karton kalınlığında gibi. Nerede kullanıldığını şu anda çıkaramıyorum, nasıl ifade edebilirim hiç bilmiyorum. Anladınızsa bu kağıda kırtasiyede renkli baskı yaptırılır mı?


 
Bristol bu anlattığınıza yakın bi kağıttır.benzerlerine resim malzemesi satilan pek cok kırtasiyede bulabilirsiniz, ciktida alabilirsiniz.


  • rn  (20.12.17 21:38:39) 
@rn

Sen harika bi insansın kanaatimce <3
  • yaren  (20.12.17 21:41:11) 
schoeller kağıdı gibi geldi bana. 200 gr falan bayağı kalın, sarımsı bi beyaz, çok hafif pürüzlü yüzeyi var.


  • theseachange  (20.12.17 21:49:18) 
@theseachange

Ya üzerine sulu boya yapılıyor diye hatırladım şimdi. Hatta bi hocam yapıyordu.
  • yaren  (20.12.17 21:55:01) 
@yaren o senin harikaligin.
Bu arada @theseachange hakli olabilir, bristolun on yuzu daha duz ve parlakti sanki. Ama dedigim gibi resim malzemesi satan her yerde istedin gramajda ve kalitede kağit bulabilirsin, ozalitcillerde de bulursun.

  • rn  (20.12.17 22:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.