[]

mutlulugun sirri nedir sizce ?

yoksa bunu ben bilmem, sadece kariyla sen mi bilirsin ?

nedir gercekten sizin icin mutluluk.


 
Benim icin sevmek ve sevilmek, aile, arkadaslar ve sevgili. Bunlarin kombinasyonu.


  • yuzır  (20.12.17 21:04:57) 
Beklentileri düşük tutmak, hayata pozitif yönden bakabilmek.


  • simderun  (20.12.17 21:12:06) 
serotoninin beyinde inhibe edilmesinin önlenmesi şaka şaka
ilk önce sağlığın olacak sonra paran olacak sonra sevdiğin işin olacak sonra hayatta ilişkilerin olacak akraba,arkadaş,dost,sevgili. ardından güzel bir şehirde yaşayacaksın bir anlamı olacak hayatın. bir tutkun olacak. bir amacın olacak.
Maslow'un gereksinimler hiyerarşisinde de bir şeyler bulabilirsiniz.
Peki her şey teori gibi mi değil. anlık mutluluklarımı çikolata,yeşil çay,kahve,kuruyemiş,spor,cs go karşılıyor olsa da uzun vadede mutlu kalamıyorum.
  • kararsızataletfilozofu  (20.12.17 21:17:59) 
Boşvermek, düşünmemek.


  • i m cool with that  (20.12.17 21:24:08 ~ 21:24:17) 
beklentiyi düşük tutup çok şükretmek :)


  • sorunvar  (20.12.17 21:41:29) 
Küçük şeyler gerçekten. Kediler, köpekler, çiçekler, insanlar, iyisiyle kötüsüyle olaylar, yastık-yorgan-uyku, mandalina, kötü durumda yalnız kalmamak, Kemal Sunal filmi ve tabii ki herifle ben.


  • aychovsky  (20.12.17 21:41:55) 
Budizm bakış açısıyla nirvana'ya ulaşmak.

Geçici duygular için verilen sürekli uğraş mutlu olmamıza engel oluyor. Haz duyarken bile o anı doyasıya yaşamak yerine bir süre sonra yok olacağını düşünmek veya hazzın kalıcı olması için çabalamak memnuniyetsizliğimizi artırıyor. Hazza çok önem verdiğimiz için acılarımızın dozajı da artarak dramatik hâle geliyor. Her şeyin geçici olduğunu özümsediğimizde acılardan kurtulabiliriz. Böylece duygu düzeyimizi dalgalanmayan bir seyirde tutup mutluluğa daha yakın olabiliriz.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (20.12.17 21:51:41) 
İnsanın parası varsa çalışmak zorunda kalmaz. Böylece zamanı satın alır. Bu kalan zamanda da kendini mutlu edebilecek şeyleri yapar. Yani para mutluluğu satın alır.


  • qazwsx  (20.12.17 21:57:14 ~ 21:57:25) 
Sağlık > para > eş > iş > arkadaşlar


  • nickini degistiren yazar  (20.12.17 23:27:06) 
bir sen bir ben bir de baby


  • eksimeksi  (20.12.17 23:33:41) 
Soruya muhalefet gibi anlaşılmasın lütfen. Mutluluk aslında o kadar da önemli değil bana göre. İç huzuru bulabilmek daha ciddi bir mesele diye düşünüyorum. Mutluluk kolay erişilebilir. Eski bir dostun araması, sokakta bir kedinin başını okşamak, bir çocukla şakalaşmak, bir yaşlıya yolda yardım etmek... Bunların hepsi mutlu eder, daha da örneklendirilebilir. Kısa bir süre sonra da etkisi geçer.

İç huzur daha kalıcı ve stabil, bunu bulabilmek çok önemli ve değerli. Mutluluk bi nevi uyuşturucu gibi. Olamayınca ufaktan bi çöküş, bi sinme hali. İç huzur ise bir bardak su. Yaşamak için elzem.
  • allegrezi  (20.12.17 23:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.