[]

decathlondan aldığım mont delindi :(

decathlon'dan yaklaşık 2 ay önce bu -10 dereceye kadar tutan su geçirmeyen montlardan (www.decathlon.com.tr) almıştım. bu sabah otobüse yürürken üstüme koşturan çocuklar yüzünden dengemi kaybettim, o arada bir yerlere sürttüm ya da taktım montu (tamam olayların gelişiminin bunla alakası yok, çocuklara sinir oldum, anlatmak istedim ahahah) ben bişi olmamıştır yağmur geçirmeyen mont sonuçta derken sonradan gördüm ki bu mont delinmiş :(

ben bunun üstüne bir bardak soğuk su içeyim mi (kullanıcı hatası muhabbeti), yoksa decathlon'a götürsem bir yardım eli uzatırlar mı?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, bahsi geçen deliğin fotosu da ekte :(

 
decathlon eger güvence vermiyorsa isterseniz yakin hicbi sey olmaz gibisinden falan kullanici hatasi olarak sayilir ama yine de sormakta fayda var.
mont ayrica su gecirmez yani en basta bi sekilde dikilmis o da yirtilabilir gayet tabii.

  • isvicre rakisi  (20.12.17 12:59:10) 
Söz konusu firma %100 müşteri memnuniyeti odaklı fakat sizin durumunuz biraz karışık. Sizin hatanız sonucu olan bir durum. Gidip "bu su geçiriyor" diye ortalığı karıştırırsanız "belki" değişim olabilir. Bol şans.


  • teknikekip  (20.12.17 13:03:22) 
Darbe ve sürtme kaynaklı olaylar kullanıcı hatasıdır.Bişi çıkacağını sanmam. Terziye diktirebilirsin.


  • basubadelmevt  (20.12.17 13:05:23) 
valla haklısınız aslında ama benim decathlon'dan seneler önce aldığım başka bir montum daha var, onun başına bundan kat kat beter şeyler gelmiştir ama hala sapasağlam, bunun böyle ilk sürtünmede patlaması kafamda bir soru işareti oluşturdu ne bileyim.


  • loveless  (20.12.17 13:14:13) 
başka marka olsa bir şey çıkmaz derim ama decathlon bu konuda gerçekten ilgili, müşteri hizmetleri gerçekten insan odaklı, para değil.

mağazaya gidip bi sorun bence, olumsuz yanıt alırsanız başka bir mağazaya daha sorun.

ben bu şekilde kullanıcı hatası dedikleri bir ürünü diğer mağazadan ücretsiz değiştirdim.
  • tolga asp  (20.12.17 13:39:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.