[]

dalgalı saçlı erkekler??

saçlarımı kestireli daha 1.5 ay falan oldu.. çokk az uzun diyebilirim. ama niye doğru düzgün şekil almıyor?! siz nasıl şekil veriyorsunuz? ne geri yatıyor, ne öne düşüyor, zaten yumuşak bi şey..




 
Dalgalı saçı dağınık kullanmak en güzeli salıveriyorum gidiyor.


  • dinsiz adam  (19.12.17 21:55:07) 
Erkekte dalgalı dağınık saç... <3 <3 <3


  • i m cool with that  (19.12.17 21:57:38) 
Yana da taranabilir, önce yıkayın. Pek durmadığı doğru.

1.5 ay saçların çığrından çıkması için yeterli. Berber bir şekil verse iyi olur.
  • EasyTiger  (19.12.17 22:01:33) 
veremiyoruz.

ilk etapta ibrahim tatlıses oluyoruz.

zamanla tip toparlanıyor.
  • gurur  (19.12.17 22:28:21) 
@gurur, ne kadar zamanda mesela? belli aralıklarla berbere gidiyor musunuz toplaması için?


  • mehmed resad  (19.12.17 22:30:29 ~ 22:30:40) 
Yalnizca dalgaliysa sorun yok dalgali ve kabariksa kisa tutmak ya da her gun fonlemek sorundasin. Ya da kalici duzlestirme ile sacinin omrunu kisaltarak kullanabilirsin.


  • Traveller  (19.12.17 22:44:31) 
ben gerçekten uzatırken (3-4 kez bu süreci yaşadım),

bir seferinde, kenarlardan taşmaya başladıkça kuaföre gitmeye karar vermiştim. tamamen uzaman süreci epey uzamıştı, ki benim saçım bi senede toplanacak uzunluğa erişir genelde.

diğerlerinde gitmedim, saldım çayıra modunda uzadı. bikaç ayda bir sadece gidip ense ve kulak arkalarını toparlattım. buradaki durum şu, berber & kuaför saç gördümü dayanamıyor dalıyor. adamı tutman lazım :)
  • gurur  (19.12.17 23:02:37) 
Duş al.
Nemli saçlarını baş aşağı eğ.
Pantene argan yağ sür.
Saç köpüğü sür.
Vigolu saç kurutma makinesiyle saçlarını uçlardan diplere doğru kurut.
Bu işlemlerin hepsini baş aşağı yap.
  • powerpufgirl  (19.12.17 23:06:00) 
3 sene saç uzattım. ilk 1.5 sene bonus, sonraki 1.5 sene ise Overkill'in vokali oluverdim. Kestirdikten sonra yaklaşık 3 ay "la bu ne biçim şekil, sıfıra vursam daha iyiydi" dedim. O ara kırpılacak kadar uzamıştı, bir tur daha berbere gidip kısalttırdım, toparladı ondan sonra. Saçın karakterine göre daha kısa veya daha uzun da sürebilir ama geçiyor. Biraz zaman verin, alışsınlar.


  • desdenova34  (19.12.17 23:06:13) 
fönle düzleştirip wax sürünce şekil alıyor. ayda bir berbere gidip uçlardan fönden kaynaklanan kırıkları aldırmak lazım bir de. berbere sıkıca tembih et saçı kısaltmayacağını. hatta elinle ne kadar kesileceğini göster. kırıkları al deyip saçı kısaltmaya çalışan berber çok oluyor çünkü.

şu videodaki gibi olacak. youtu.be
  • sporty  (19.12.17 23:41:33 ~ 23:48:14) 
Nefret ediyorum resmen ben de. Islatıyorum sonra hafif jöle ve kıvır kıvır oluyor. Ama arada sert jöle sürüp düzleştiriyorum ya da şekil veriyorum fakat genelde kıvır kıvır bukle halinde kalıyor. :/


  • cemallamec  (20.12.17 03:21:40 ~ 03:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.