[]

Hangi marka/model tablet almalıyım?

Film izlemek sunum okumak ve internette gezinmek için tablet almak istiyorum.900 tl bütçem var. Hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?




 
Sıfır alacaksanız 900 liraya çok da iyi tabletler maalesef yok. Film falan izlersiniz ama internette gezinirken sizi tatmin etmez. 2.ele yönebilirsiniz.

İkinci el tavsiyelerim iPad Mini2, iPad Mini4 olabilir. Android isterseniz de Samsung Galaxy TAB S modellerine bakabilirsiniz. Temiz TAB S2 bulursanız işinizi fazlasıyla görür.
  • lana del rey  (19.12.17 03:14:50) 
Lenovo,casper, Vestel gibi markaları tavsiye etmez misiniz? Hem benim aradığım fiyat aralığında hem de özelliklerine bakacak olursam benim istediklerimi karşılar gibi duruyor.


  • sifreyi tekrar etmeniz lazim  (19.12.17 04:09:50) 
Lenovo'nun bilgisayarlari iyi oluyor genelde ama Tabletleri nasildir bilmiyorum. Vestel tavsiye etmem. Casper da aynı şekilde. Samsung kullanışlı oluyor. Casper, Vestel gibi markaların ram'leri yüksek ama diğerlerine göre.

Samsung, Lenovo olabilir ama başta da dediğim gibi özellikleri düşük olur sıfır alacaksanız. Günümüz teknolojisinde 2GB ram'den aşağı olmamalı bence.
  • lana del rey  (19.12.17 04:19:41) 
Aldıktan bir iki yıl sonra çöp olmasın istiyorsan iPad'in herhangi bir modelini almanı tavsiye ederim. Neredeyse her fiyat aralığında bir modeli oldu artık.


  • mr sherlock  (19.12.17 09:49:15) 
Tablet konusunda ipad i tek geçerim,


  • solenkol  (19.12.17 17:02:39) 
İpad de karar kıldım lakin birkaç sorum daha olacak. Ips ekran ile retina ekranın farkı nedir? Tavsiye eder misiniz? Tabletin 2015 yılında üretilmiş olması şuan kullanmam için herhangi bir sorun teşkil eder mi? Mesela telefonlarda yeni iOS sürümü gelince yavaşlama olabiliyor. Bu bağlamda soruyorum.


  • sifreyi tekrar etmeniz lazim  (19.12.17 22:30:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.