[]

nerde yanılıyorum? (coin mevzusu)

şimdi diyelim ki 10k'lık tanesi 1 tlden 10k x coin aldım, coin ilk gün %10 arttı. 10 k oldu 11 k tl bazında.. şimdi ben bu 1 k yı çekersem benim 10k adet coin azalacak. bunu 2-3 günde ya da haftada 1 yaptığımızı düşünelim evet tl bazında ana param kalıyor sürekli içerde ama coin sayım azalıyor..

1- bu kazanç mıdır? (parasal anlamda evet ama kripto para mantığıyla soruyorum)
2- kurmam gereken mantık nasıl olmalı?

 
Amaciniz daha cok para kazanmak mi yoksa daha cok coin kazanmak mi? Ona gore degisir nasil bir yol izleyeceginiz.


  • crown  (19.12.17 00:17:50) 
ineklerin var. buzağıları doğdukça satıyosun. 3 4 sene sonra elindeki inek yaşlanıyor. buzağı veremiyor. yaşlı bir çift inek/boğa ile başbaşa kalıyosun.


  • shenergy  (19.12.17 00:18:03) 
Maaşınız, kira geliriniz vb. olmadan; elinizdeki ana sermayeyi koruyarak sadece faiz geliriyle geçinmeye benzetilebilir. Şimdilik... İleride BTC veya diğer kripto paralar bu kadar çok artış göstermeyecekler. İşte o zaman aynen bugünün hisse senetleri gibi size daha az kazandıracaklar.


  • malheiros  (19.12.17 00:22:49) 
örnekler süper ama sanırım elimdeki coini arttırmak için ya arbitraj ya da ciddi takiple al sat yapmalıyım. işte al sat noktasında coinler arası geçiş mi yapayım yok x coin yüzde %10 arttığında satıp %10 düşmesini mi bekleyeyim.


  • Golgi  (19.12.17 00:25:02) 
Bittrex'e kayıt ol. Altcoinleri izle. Günlük %100 kazandıranlar var...


  • malheiros  (19.12.17 00:29:00) 
aynı coindeki toplam sayıyı artırabiliyorsan master olmuşsun demektir zaten.

ben olsam düşükten altcoin toplardım. netekim öyle de yaptım.
  • shenergy  (19.12.17 00:29:52) 
  • melodica  (19.12.17 01:29:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.