[]

İki kadın Lviv'e Gitse?

Şuan vizem yok o sebepten Belgrad ya da Lviv arasında kaldık.

Gidelim mi? Başka öneri var mıdır? Tek derdim Avrupai bir havasının olması o sebepten küçük Balkan ülkelerine bakmadık.


 
Lviv gayet guzel.


  • kuehles blondes  (18.12.17 23:59:44) 
Lvivde iki kız taksimden on katlı rahat gezersiniz. Ukraynanın da en avrupai kısmıdır.


  • vassal  (19.12.17 00:09:03) 
%70'i kadın olduğu için oldukça rahat edersiniz.
tabi insan kadınları otobüs şöförü, çöpçü gibi mesleklerde görünce bir tuhaf oluyor ama hemen alışırsınız.

  • kjswbdlkjfdlkj  (19.12.17 00:17:55) 
lviv'de iki gun kaldik. olay cikaran bir kisi gorduk sadece. sarhostu birisini kovaliyordu elindeki siseyle. turkce sovmeye basladi sonra :) iciniz rahat olsun gayet medeni bi yer. kiev ondan daha da avrupai gelmisti bize. tabi merkezi yerlerini gordum sadece.


  • pide  (19.12.17 00:18:29) 
Gidin tavsiye edilir gayet güzel bir şehir ve yurtdışı tecrübesi için iyi bir seçim. Pişman olmazsınız sadece ülkemizden giden erkek topluluklarından uzak durun.


  • murtiii  (19.12.17 02:35:02) 
tiflis'e gidebilirsiniz vize pasaport istemiyor . tarihi yerleri gezmeyi seviyorsanız seçenek olabilir .
bu arada birkaç ay sonra demişsiniz soğuk olmaz mı ?
ben baharda yeniden tiflis'e gitmeyi ve gezemediğim yerleri gezmeyi planlıyorum . kışın karda buzda zor olur sanki
  • devilone  (19.12.17 10:29:59) 
Lviv eski Polonya şehri olduğundan Ukrayna'nın diğer şehirlerine göre daha farklı bir havası var. Son derece güvenli, güzel ve fiyatları uygun bir şehirdir. Kadınlar için Türkiye'den daha güvenli olduğu kesin. 10 gün kaldım, geceli gündüzlü en ufak bir sorun görmedim.

Bir diğer alternatif ise Odessa olabilir. Bu iki şehir Schengen bölgesine çok güzel alternatifler olduğu gibi, bana göre Schengen bölgesinde çok popüler olan birçok şehirden de güzeldir.
  • Lethe  (19.12.17 10:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.