[]

1 Ocak

Bir seyleri degistirme icin harika bi zaman degil mi?1 Ocak pazartesiye denk geliyormuş.Görünce gaza geldim.Kafamda bişiler oluşturmaya başladım değişim adına.Siz de nasıl durumlar?




 
ben de senin gibi düşünüyorum. yeni bir şeylere başlamak, bir şeyleri değiştirmek için güzel bir tarih.


  • vedatchilipeppers  (18.12.17 17:59:07) 
değil, benim için 28 hazirandan farkı yok. bir şeyler değiştirilecekse günün bir önemi yok bence. ha, 1 ocak motive edecekse sizi ne ala.


  • rahip janick  (18.12.17 18:01:03) 
yoo.


  • sutlu nescafe  (18.12.17 18:02:35) 
toplu halde rejime mi başlıyoruz?


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (18.12.17 18:09:52) 
Nasılsa öyle devam edecek bende.


  • kablelvuku  (18.12.17 18:22:45) 
Her yılbaşında olduğu gibi yine umutlarla gireceğim bu yeni yıla da. Ne de olsa; "değişmeyen tek şey değişimin kendisidir."


  • simderun  (18.12.17 18:24:05) 
Ocak ayının ilk günlerinde spor salonları hep acayip dolu oluyor. Bir sürü yeni başlayan akın ediyor. Üç hafta sonra yüzde doksanı gelmeyi bırakıyor.

Yani demem o ki, yeni yıl kararlarını herkes alıyor. Mühim olan uygulamak. Umarım uygularsın ve başarırsın dilediklerini.
  • sen git ben geliyorum  (18.12.17 19:00:16) 
Değil. Değişim yarın değil bugün başlar.


  • hasmetizm 2046  (18.12.17 19:44:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.