[]

Telefonum yere düştü ve açılışta takılıyor

Telefonumu kardeşim bir saat önce tezgahtan fayans zemine düşürdü. Kırık vs yok ama açmaya çalışınca sürekli açılışta takılı kalıyor, LG logosunda döngüye giriyor. Kimi zaman da "Android yükseltiliyor" uyarıso veriyor. Şimdi bu bir daha açılmaz mı ya? Buna benzer deneyim yaşayan var mı?

Bir de evde dandik bir Android telefon var. Ben şimdi ona Whatsapp kursam ne olacak? Yedeklemeyi kapatmıştım Whatsapp'ta. Yeni telefonda mesajlar vs hepsi gidecek ve bu arada gelen mesajlar çıkmayacak mı?


 
Selam,

Cihazınızın bataryasını söküp bi poşete koyduktan sonra yarım saat kadar derin dondurucuya koyun. Sonrasında bi açmayı deneyin. LG ekranında kalmaya devam ediyorsa cihazın modelinin nasıl hard reset yapıldığını araştırıp bunu deneyin.


Yedekleme olmadığı için herhangi bir değişiklik olmayacak. Telefonun kapalı olduğu sırada gelen mesajlar da yeni cihazınıza düşmüş olacak.
  • allegrezi  (18.12.17 17:43:59) 
sanki bana bootloopa girmiş gibi geldi. eğer böyleyse servisten başka yolu yok, anakart değişecek. (lg g4ten tecrübeliyim.)


  • inheritance  (18.12.17 18:03:24) 
@inheritance: LG'nin o kronik sorunlarını biliyorum ama bu, yere düşürünce ortaya çıkan bir sorun olduğu için hala aynı sorun olup olmadığını bilmiyorum. LG G3 zaten benimki.


  • m e b  (18.12.17 18:24:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.