[]

Chopin Vs Itri

Sizce hangisi çalınmalı?


ve evet keşki hiç çalınmasa....

Hiç mi haber izlemiyorsunuz: şehit cenazeleri için...

 
Nerde çalınacak ne için çalınacak hangi enstrümanlar çalacak? Çok yetersiz bilgi.


  • yaren  (18.12.17 13:23:05) 
Keske hic calinmasa ne demek? Yetersiz olan bilgi yaninda biraz da sensin bence.

Ebru gundes cal karsim sen.

Cevap. Itri

Duzenleme. Haber izlemek degil konu, sen soruyu duzgun sormamissin. Ne calindiginin onemi yok. Onemli olan islami amac ile boyle bir duzenleme gayreti. O da asagilik bir durum. Laiklige uymayan bir durum. Chopin ile ayni inanisa mensup bireyler de var, gibi sig dusunce olabilir. Fakat degistirmek istenme amaci yanlis. Chopin karari verilirken din sebebiyle secildiyse o da ayni derece igrenc.

Degisimi bu amac yuzunden onaylamadigimdan ayni duzen devam etmesi daha iyi diye dusunuyorum.
  • Corrigan prefers beer  (18.12.17 13:28:09 ~ 13:53:01) 
arkadaşın kastettiği askeri cenazelerde artık chopin yerine ıtri çalınması kararı.

chopin.

ıtri'nin çalınması terbiyesizliktir, saygısızlıktır, hakarettir. orada askerler müslüman olmak zorunda değil. türk askeri müslümandır diye de bir şart yok. sen neyin gerçekten doğru olduğuna inanırsan inan bir insana inancın üzrinden zorbalık yapamazsın. hele bu insan vatanı ve içerisinde yaşayanlar için kendini feda etmiş birisiyse.

keşke hiç çalınmasa demek keşke hiç şehit vermesek demek algı yavaş asdfgh
  • air  (18.12.17 13:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.