[]

1-3 ocak amsterdam'da nerede kalalım?

2 kız 1 erkek macaristan evs gönüllüleri olarak bu tarihlerde amsterdam'dayız. Hosteller kişi başı günlük 300 liradan başladığı için garda yatarız o parayı vermeyiz dedik. Ne tavsiye edersiniz?




 
yalnız yılbaşı tarihlerinde deli gibi giriş çıkış olur. hem yer bulmak sıkıntı olur hem de güvenli olmaz gar işi. couchsurfing falan bakın bence.


  • imacloud  (18.12.17 05:25:43) 
Ne tavsiye edersiniz,amsterdama gitmeyin.
Butcenize uygun baska bir yer yapin,insan gibi gidin.kis ortasinda hava su ara yumusakta olsa gece gene ayaz soguk siz 2-3 gece disarida kalmaktan bahsediyorsunuz.sebep ne,ne gerek var.baharda gidin daha guzel.amac drug mrug isleriyse olmadigi bir yer yok ki,yilbasi gecesi party falan desek tarihte yilbasi ertesi.

  • duptıs  (18.12.17 08:13:22) 
merhaba,
garda yatamazsiniz, yatirmazlar yilbasinda. Cok saglam referanslariniz yoksa couchsurfing de zor. 3 kisi ve yilbasinda cok cok zor.
Hostel istemiyorsaniz en makul olan sey gunluk 100 euro civari verip abnb'de kalmak ki yilbasinda Amsterdam icerisinde olmayacak bu fiyata, uzerine yol parasi da ekleyeceksiniz. Daha hesapli olarak bulabileceginiz tek sey, facebook uzerinden arama yapip tatile giden insanlarin kiraladiklari evleri bulabilmek.
  • whisky  (19.12.17 16:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.