[]

AKP'nin bu yaptıkları doğrumu?

Güney kore mutlukuk fonu ile vatandaşın borcunu silme haberi paylaşmış biri, altına da akp' li şu yorumu yapmış, yazdıkları doğru mu?

"ulan mal. akp daha çok vatandaşın borcunu sildi, köprüler yaptı. ben 15 senede bu hükümetin affettiği borç yaptığı yardım G.Koreyi yaptığı yardımı 15 defa satın alır. bu hükümet geldi milletten kesilen KEY paralarını geri ödedi. deprem konutlarını yaptı. kaç defa kredy kartı borçları faizi silindi ben sayamadım. vergi yapılandırmaları faiz borçlarını silmeler. Ücretsiz hastane genel sağlık sigortasıyla herkesin sağlık güvencesi oldu."


 
önemli olan bir şeyin gerçekten doğru olup olmaması değildir.

önemli olan insanlar üzerinde oluşturulan ALGI dır.
  • regardless of what they say  (18.12.17 02:19:02) 
haber okuyup doğru yanlış fikir sahibi olmak varken bunun gibi kahvehane ağzı yorumlara zaman israf etmeyin allah aşkına.


  • sporty  (18.12.17 02:22:47 ~ 02:23:06) 
bazı vergilendirmelerde yeniden yapılandırmalarla faizlerin silindiğini biliyorum.

vergi affından bir kez gelir vergisinden yararlandım, yılda 8/10 bin vergi ödüyorum. o da bana 2000 lira filan bir indirim sağladılar bir keresinde ödemediğim bir borcu yapılandırdığım için.
devlete borçlanmak riskli sonuçta faizini bile silse insanlar etkileniyor.

sağlık sigortası mevzusunu bilmiyorum ama 75 liraya sigorta diye birşeyden söz ediliyordu bir ara.
  • osmanyueksel  (19.12.17 00:53:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.