[]

Bu ne şimdi ?

! Dikkat ilişkimsi bir durum içerir :

Şimdi benim bir arkadaşım var, kadın kişisi. bir erkek kişisiyle hafif flörtümsü durumları var. adamın bir de eski esinden cocugu var. cocuk bundan resim dersi almak istemiş. kızında mali durumu bozuk. gelir olur diye kabul etti. cumartesi pazar toplam 6-7 saatini falan cocuga harcadı. adam teşekkür edip gitmiş. paradan maradan bahsetmemiş. Gıcık olmuş durumdayız olayı anlamadık.



* tam flört değil, birkaç kere dışarı çıkmışlar.

 
Flört ettiği adamdan para mı alacaktı? Etik anlamında söylemiyorum, ben biriyle flört etsem, onunla para meselesine girmem hiç.


  • mor oje  (17.12.17 23:20:54) 
Arada flört durumu varken para mevzusu geçmez, hem belki adam yemek, kahve filan ısmarlamayı düşündü sonrası için, tabii 6-7 saat çok uzun süre, sıkılmamış mı arkadaşın ? Bir daha ders teklifi gelirse zamanım yok der geçer gider.


  • elikası  (17.12.17 23:28:45) 
Bu insan özel resim dersi veriyorsa para karşılığında, gelen flörtünün çocuğu da olsa kendisi de olsa o ders parası alınır.
Böyle saçma şey mi olur.
Emek var ortada.
Teklif etmemek de nedir?
Çok sinirlendim.
Adam pinti galiba.
6 saat diyelim iki güne bölünce bir günde 3 saat mi bırakmış ders için düşüncesizliğe bak.
Ben olsam görüşmem bir daha.
Bilen birini bulmuşken çocuğun dersini bedavaya getirmiş resmen.

Ya da hatun dışarıdaki buluşmalarda hesaba yanaşmıyorsa o da böyle kurtarmaya çalışmış olabilir yalnız.
  • mutekebbir  (18.12.17 00:06:25) 
Flörtten para alınmaz


  • fragile lady  (18.12.17 02:29:49) 
Saçmalamayın, ortada emek var hak var.

Burada sorun ders öncesi para meselesinin konuşulup anlaşılmamış olması. Arkadaşın ders sonrası elemanın gönlünden ne koparsa vermesini mi bekliyordu? Eleman otomatikman yakınlaştığı kişinin kendisine karşılıksız iyilik yaptığını varsaymış ki normal. Bu tarz ilişkilerde para konusunu açmak sıkıntılıdır.
  • cleric  (18.12.17 09:02:02) 
Flortten bal gibi para alinir. Teklif etmemis olmasi dupeduz ayilik, baska bir sey degil.


  • rusyalı kozmonot  (18.12.17 15:32:49) 
sorulması lazım idi açık açık. bir yerde emek ve zaman harcanıyor. isterse yıllanmış sevgilisi olsun, nezaketen sorulması gerekli diye düşünüyorum. adam hödük.


  • bruceandwayne  (18.12.17 15:42:46) 
beyler bayanlar kesin söyleyin bak flörtten para alınmıyorsa ben bütün psikologlarla, efenime söyleyeyim bütün bevliyecilerle falan çıkayım. iyi iş lan valla, flört ayağına bedavaya getiririz...

asıl flört ettiğin insana verilir, yani vermek teklif edilir; almak istemezse onun bileceği iş. nasıl bi hödüklük lan bu, ne oldu flört ettin diye üzerine mi aldın.

iş özel ders boyutunda değilse, tek seferlik bir ricaysa iş başka. ama adam demişse "özel ders" diye, o zaman o parayı vermek teklif edilir. bana edilse ben almam mesela, "olur mu yhaa kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez :))))))) " derim ama orası başka. tam flört olsun ya da olmasın, anlaşma "ders" üzerineyse adam hödüklük yapmış.
  • Bruce  (18.12.17 15:48:42 ~ 15:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.