[]

Bazı erkeklerin saçı nasıl o kadar güzel oluyor?

Benim saçlarım zift karası ve hem yapısı hem de görünüş itibariyle fırça gibi. Otobüste, metroda, sağda solda karşımdan gelen bazı erkeklerin saçları ne kadar da bakımlı, ipek gibi yumuşak ve parlak görünüyor. Resmen şampuan reklamlarından fırlamışlar gibi. Bunlar şanslı oldukları için mi öyle yoksa gerçekten çok bakım yaptıkları için mi öyle?

Benimki de dalga dalga, hep yataktan az önce kalkmış gibi, Einstein'ın kara saçlı hali gibi :(


 
Genetik. Biz "Alman saci" diyoruz onlara. Genelde Alman arkadaslar saclarina herhangi bir bakim yapmasa bile dustan cikinca ya da uyandiklari anda sampuan reklamindan firlamis gibi gozukuyorlar.


  • crown  (17.12.17 22:49:25) 
28 yaşında erkeğim daha başka bir erkeğin saçı nasılmış diye dikkat etmedim.

cevap: genetik
  • japon askeri  (17.12.17 22:50:17) 
saçın kalınsa kalındır yapacak bir şey yok.


  • eksimeksi  (17.12.17 22:50:40) 
Bakımla ilgisi yok pek, onlar şanslı.

@japon askeri, kendi saçınızdan memnun olmasanız ederdiniz belki :))
  • hair freak  (17.12.17 23:07:46) 
Bence bakımla sizin de saçınız güzel olabilir. Erkek saçından pek anlamam ama en azından yapısı kadınınkine biraz olsun benziyordur bence. Şampuandan sonra saç kremi kullanmak ya da duştan sonra 1-2 fıs saç yağı uygulamak fark yaratabilir gibi geldi.


  • ofelia  (17.12.17 23:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.