[]

Bekar ve yalnız yaşayanlar , evlerimiz nasıl ?

Yani nasıl mobilyalarınız , eşyalarınız var , gardrop yatak vb . Kattle kahve makinesi falan . Evdeki eşyalarım ı öğrenci evi eşyası gibi ( kafanda ilk canlanan )




 
evlenecek olsam bile evimde kullanabileceğim eşyalar.


  • karamaleksey  (17.12.17 22:13:42) 
eşyalı kiraladım ben, doğru dürüst hiçbir şey yok. ihtiyacım da olmuyor açıkçası. sığır gibi yaşıyorum. güzel böyle.


  • der meister  (17.12.17 22:15:28) 
Güzel tatlı şirin bir evim var..kiracıyım...
Ogrenci evimdeki gibi değil eşyalar

  • lithu  (17.12.17 22:15:58) 
Her seyim evlenince de kullanabilecegim esyalar. Bence bunun evlilikle alakasi yok. Param oldukca gerekli seyleri satin alirim.


  • Traveller  (17.12.17 22:15:59) 
benimde öğrenci evi gibiydi ama bu yaz çok vaktim oldu,şimdi yeni gelin evi gibi :)

annemin gözden çıkardığı eşyaları getirdim evime boyadım,bazı eşyaları yeniledim,güzel oldu,iyi hissediyorum.
  • denef  (17.12.17 22:18:03) 
Eşyalarımı ikinci el olarak aldım. 15 sene once evlenen bir çiftin eşyaları, değiştirme gereği duymuyorum. Yeni eşyalar istiyorum tabii ama mobilyalar çok pahalı. O kadar toplu parayı harcayasım yok.


  • boyalı kuş  (17.12.17 22:19:25) 
beyaz eşyalar ve mobilyalar ikinci el, küçük ev aletlerini sıfır aldım, gardırop yok henüz kıyafetler sağda solda, kirli sepeti olarak yumurta kolisi kullanıyorum,öğrenciyken evde kalmadığım için karşılaştırma yapamadım.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (17.12.17 22:27:44) 
Evlenecek olsam bir tek koltuk takımı lazım olurdu. Gerekli olan her şeyi aldım hemen hemen. Yalnız yaşıyoruz diye yıllarca öğrenci gibi takılmaya gerek yok.


  • synesthesia  (17.12.17 22:39:09) 
bütün beyaz eşyalarım var. yatak odası takımı ve oturma grubum var. evim de zaten 1+1 yetiyor. yazın çay kahve içebileceğim manzaralı bir terasım var. mutfağımda da çaycıdan, katı meyve sıkacağına, mikserden, rondaya kadar her şeyim mevcut. sadece tabak çanağım takım değil ona da takılmıyorum. evlenince de kullanayım mantığıyla aldım bütün eşyalarımı. ha kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum ama götürürsem de kimseden gocunmam bekar evimde kullandım diye.


  • dedim ben sana  (17.12.17 23:13:19) 
Gittim ikinci elciye yatak hariç herşeyi ikinci el aldım. Öyle abajurlar berjerler yok. Renk uyumu falanda yok, yatmaktan yatmaya geliyoruz


  • ugrcn  (18.12.17 00:05:00) 
iyi durumda benimkiler. L koltugum cok rahat diye yayilip kalkmak istemeyen arkadaslarim var.


  • imnotsureabout  (18.12.17 00:11:36) 
eşyalar iyi de ev eski.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.12.17 00:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.