[]

Bişey dicem utanıyom ama

Dün kuzenler buluştuk herkes eşiyle sevgilisiyle geldi. Bana da aha sap da geldi falan filan. Umursamıyorum da ne bileyim umursuyorum heralde. Arkadaşlarım var sağolsunlar ben görüşelim deyince görüşüyolar bazen. Yazmasam kimseye hafta sonu full evde. Yani uzun uzun yazılır akşımda bir sürü şey var ama. Bunu buraya yazma sebebim kafamın içinden atabilmek bi nebze. Çünkü paylaşabileceğim kimsem yok. İş değiştirdim. Keşke değiştirmeseydim. En azında işteki insanlar çok iyidi güzeldi değer veriliyodu bana da, mutluydum. Değiştirdim. Şimdi stresle yarını bekliyorum. Hiç çevrem yok ki kız arkadaşım olsun. Yani durup selam diye birine mi gideceksin. Namümkün. Çok şükür diyorum böyle düşünme. İşin gücün var. Ailen yanında. Böyle düşünürsem kötü şeyler gelecek gibi geliyor başıma. Yani benim de bi sevdiğim, beni seven biri olsaydı keşke. Konuşurduk hep. Severdim onu. Merak ederdi belki beni. Bilmem. Yani iyi hissetmiyorum pek. İdda oynuyorum hep. Çünkü o günü geçirtecek başka bir şey yok. Oyalıyo o da işte. Çok para gidiyo ama ne yapyım. Öyle işte. İyi akşamlar.




 
Nick ve başlık uyumsuzluğu :) iddia oynama bence. Hobi ortamlarına etkinliklere git. Mutlaka bulursun kafana uygun birilerini.


  • delicevat  (17.12.17 21:48:00) 
Dota oyna kardesim. Kafayi sifirlar ama hayatini bitirir.


  • sulphur  (17.12.17 21:48:10) 
'comfort zone' ile ilgili biseyler oku. icine hapsolmussun ve sunu bil ki comfort zone seni öldürür.

evden cik, aklindaki kursa git, bi hobi bul, gerekirse tekrar is degistir, birine selam de, gerekirse kavga et. yasadigini kanitlamazsan, bir istatistik olarak kalacaksin.
  • icim urperiyor  (17.12.17 21:49:09) 
Sevgilisi olanlarin da en az yarisi mutsuz zaten. Issiz basina is bence ya. Anca kirk yılda bi saygi sevginin esit oldugu iliski bulcan da ohooo.

Bence kiz arkadastan ziyade kaliteli vakit gecirip sohbeti seni mutlu edecek arkadasa odaklan. sevgiliden daha mutlu edici boylesi bence.
  • rayde  (17.12.17 21:50:41) 
Sosyal medyadan yürü. Çok daha basit ve etkili.

Eğer yakışıklı değilsen ve zengin de değilsen yapacağın iki şey var:

1. Vücut yap. Kadınların sana yaklaşımı inanılmaz değişiyor.
2. İyi giyin.

Üstteki ikisini becerirsen tipsiz olmama rağmen kadınlarla iletişimin çok daha iyiye gider.
  • sen git ben geliyorum  (17.12.17 21:59:08) 
tek kişilik mutsuzluk iki kişilik mutsuzluktan iyidir.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (17.12.17 22:04:42) 
son iki yildir (cevremdeklerin deyimiyle) cok kovaladim. en uzun sureni 3 ay surdu. hepsi dert, bi kafama gore birini bulamadim. biri olsa iyi olur ama o birinin de kafama gore biri olmasini istiyorum artik. ugrastiracak, dert tasa sahibi yapacak biriyse hic olmasin daha iyi.

son birkac aydir bos vitese taktim, kafama takmiyorum, birini bulmaya calismiyorum. olursa olur kafasindayim. insanlar kimlerle nerelerde tanisiyor. elbet biriyle bir yerde tanisim diyorum.

arkadaslarimla bulusuyorum, bazen tek gelen bir tek ben oluyorum ama kimse de cikip aha sap geldi demiyor. belki senin kuzenlerle alakalidir :)
  • fakyoras  (17.12.17 22:06:18) 
Cevaplar için teşekkürler. Toparlıyorum, yazıcam şimdi.


  • brad pitt  (17.12.17 22:14:45) 
Hepsini bosver beni dinle. Iki seyi hemen birakiyorsun: Iddia ve masturbasyon. Iddia nedir ya? Biri parani emiyor, digeri libidonu, farkinda degilsin. Kuzenlerin biraz dallamaymis kizma da. Arkadaslari da siktir et. Seni aramayani sen de arama. Ondan sonra abicim madem calisan birisin kendine soyle yeni gomlekler, pantolonlar kendi karakterine uygun ama simdiye kadarki tarzindan biraz farkli renklerde tonlarda birseyler al. Gorunusun sana yeni gelsin. Daha sonra da ilgi alanin her ne ise (iddia disinda ya yapmayi sevdigin ya da merak ettigin en azindan 1 adet sey mutlaka vardir su hayatta) buna gore bir gruba katil. Sosyal medyada milyonlarcasi var. Istanbul'u gezen gruplar var, Pedalsorler diye bir bisiklet grubu var vs. Hayat akisini azicik degistir. Ve ayrica illa birini seveceksin asik olacaksin diye bir sey yok. Karsi cinsle arkadas olmak dostluk kurmak da guzel ve keyifli birseydir. Ha frekans uyar, elektriklenme olur, olabilir insaniz yani oyle oyle gider.

Ozet: Ufak bir degisiklik ve hareketlilik. Baska bir sikintin yok! Bu dediklerimi yap ve bana ozelden gelismeleri bildir! Temiz bir delikanliyi aleme kazandiracagiz baska yolu yok!
  • dougsampson  (17.12.17 22:27:10) 
selam tekrar. cevaplar için teşekkürler. detaylandırayım. vakti olan canı sıkılmış olan da okur belki.

en samimi arkadaşım. kız arkadaşı benle görüşmesini istemiyo. sebebi de onla kıbrısa gitmemiz. kıbrısta harem lipstic gibi mekanlar var ya. onlardan birine gittik. ben ilişkisi varken kıbrısa gitmemek istemesini anlayabileceğimi ve istiyosa gitmeyeceğimizi söyledim daha yola çıkmadan. zira bileti falan önceden almıştık. sebep de afedersiniz karıya gitmek falan değil aslında. merak. ne kumarhane ne öyle bir mekan görmedik. ikimiz de gidip deneyimlemek istiyoduk açıkçası. neyse gittik. yedik içtik oynadık. gitmeden önceki gece de bu mekanlardan birine gittik. yani ikimiz de isteyerek. ben zorlamadım. neyse girdik.

(ben parayla birlikte olma işini ahlaken doğru bulmuyorum. bana yanlış geliyor. 27 yaşında yarım yamalak cinsel bi ilişki yaşadığım için, abazalık değil ama merakla ordan biriyle birlikte olmak istedim. oldum da. yani hemen hemen. neyse.)

girdik mekana. arkadaşım da ben yapmam diyodu. izliyodu öyle. sonra o da girmek istedi ücret falan konuştu ama çok geldi ona sonra. iğrenç gelebilir bu sohbetler kusura bakmayın. bence de öyle ama işte.. neyse döndük istanbula. benim arkadaşım diğer arkadaşlarıyla o günün goygoyunu döndürmüşler. işte kızlar söyleydi böyleydi falan filan. sonra kız arkadaşı whatsapp mesajlarını görmüş. benim arakdaşım da demiş ki brad zorla götürdü. ama öyle değildi aslında. ben gerek vicdanen gerek ahlaken gerek de bi sakatlık olmasın diye istiyorsa hiç o tür mekana gitmeyebileceğimizi de söyledim. ama o da istedi gitmek. sonra kız demiş görüşmeyin işte, ya o ya ben falan.

benim arkadaşım iş yerinde mutsuz çok. benle artık görüşmesi çok nadirleşti. neyse ben seviyorum ama çok 15 sene sonuçta. en yakınım. eski iş yerimde müdürlerle çalışanlarla falan biraz aram iyiydi. zorladım ettim cv'sini verdirttim. görüşmeye girdiğinde içeriden soruları aldım falan filan. bu konu haricinde hiç konuşmadık pek arkadaşımla zaten. kız arkadaşıyla görüşüyodu. bi de bunların arasında kız ya ben ya brad demiş buna. bana söyledi. dedim sen ne diyosun. e tabi kız arkadaşımı seçerim falan dedi. e üzüldüm ama normal heralde hayatları beraber olcak hep. sanırım. yarın da ik ile görüşecek. olacak gibi. cuma belli olmuş ik görüşmesi ama bana haber verme gereği duymadı. az önce söyledi. o kadar uğraştım söyleseydi keşke dedim ama.

okb var bende ya da geçti karakterim böyle bilmiyorum. insanlar sevmiyo galiba beni. bi nebze alıştım. kaderim benim bu şekilde diyorum. ama yemin ederim ben kötü bi insan değilim. hep iyi niyetle bir şeyler yapıyorum. kendimi övmek için söylemiyorum ama öyle ne bileyim. dua ediyorum hep. birileri hakkında kötü konuşmuyorum. yaparsam başıma kötü şeyler gelecek diye de hissediyorum. ama arkadaşlarıma değer veriyorum. yardım ediyorum elimden geldiğince hep. ama olmuyo.

annem ve kızımızı (köpeğimiz) hayatta her şeyden daha çok seviyorum. yaşamaktan keyif ve mutluluk duyduğum tek nokta onlar. başka kalmadı. eskiden işe gitmeyi de seviyodum. iyi insanlar vardı orada, aram da iyiydi. kendimi tanımama rağmen, bilmeme rağmen başka bi yere geçtim. kötü oldu. daha çok para. olmayan mutluluk. belki sizler daha güçlüsünüzdür, belki ben değilim. ama ben mutlu hissetmiyorum. iyiden iyiye allah korusun kızım ve/veya annem ölürse intihar ederim, bunu düşünüyordum artık şüphe duymuyor hale geldim. inşallah intihar edince cennete girememe konusunda bi açık kapı vardır.

kız arkadaşım olsun isterdim evet. ben de mesela dışarı çıkayım buluşayım arkadaşlarımla, beni çağıran arayan soran insanlar olsun, beni düşünen biri olsn isterdim. ihtiyacım da var. bir şey de yapamıyorum heralde. yani elimden gelen bir şey yok pek. üzülüyorum ama. gerçekten. hayal kuruyorum. artık hayal kurduğuma bile kızıyorum. heveslendirme kendini diye. her pazar günü sonraki hafta sonu için arkadaşlarıma yazıyorum, benle buluşmalarını sağlamaya çalışıyorum. olunca da kendimi kandırıyorum ya hafta sonu full dışardaydım diye.

hep mi böyleydim. böyle mi yetiştirildim. kaderim mi bu. bilmiyorum. sorgulamıyorum da artık. bizimkilere yansıtmamaya çalışıyorum. bi yandan böyle şikayet ettikçe daha kötü şeyler olursa diye endişe ediyorum, aile sağlık vs. içime atıyorum. belki de ciddi hiçbir sorunum yok ben kuruntu yapıyorum. bilmiyorum ama var belki de.

iddaa işte beni oyalıyo. güne başlarken bi beklenti yaratıp zamanı geçiriyo. galatasaray öyle. galatasaray'la beraber twitter işte. dursun istifa falan filan. kimse yokken belki de mecburen daha çok bağlanıyorsun.

düşünceleriniz ve mesajlarınız için teşekkür ederim.
  • brad pitt  (17.12.17 23:08:29) 
Valla evli olmasan aynı senim. Evli olunca çocuklar hanım falan zaman geçiyor. Boşluk kalmıyor iş güç borç harç derken. Bi iki de hedef koydum hayatla ilgili iddaa hissi veriyor bu hani beklenti gibi.

Evlenmenin tavsiye ederim. Kız arkadaş geçici bi olay. Evlen. Çocuk sahibi ol. Çok daha çekilir hale geliyor hayat. Başkalarının hayatlarına dokunma fırsatı veriyor sana.

Ben memnunum tavsiye ederim.

Masturbasyon meselesi de cidden dert. O konuda da yapma dicem ama boşluk doldurma önemli. Yoğun ol bişeyler öğren bir şeyler hedefle.
  • lion de la Turquie  (18.12.17 04:18:42) 
birilerini bulmak istiyorsan sosyalleş derim. bir kursa git, aktiviteye katıl. yeni insanlarla tanışabileceğin ortamlara gir. yoksa zor.

ayrıca kusura bakma ama kuzenlerini sikeyim. ne demek sap da geldi? en büyük başarısı evlenmek olan sığır tipler galiba. evli olmak dışında kendilerini tanımlayamıyorlar. kusura bakma ama dalga geçilecek bir durum yok kuzenlerin saçmalaması.
  • tute  (18.12.17 08:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.